Epilasyona kesin çözüm,adını bilen var mı?

nerden öğrendin canım? deneyince yazar mısın bize ve tabi malzemeleri nasıl bulduğunla birlikte
kusura bakmayin baya geciktim, topigi tekrar okudum ama arkadasin bahsettigi bu degil. Ben malzemeleri ebay den siparis verdim, bugün geldiler yarin insallah baslicam. Ilgisini ceken varsa haber versin topik acip, her gün yazmaya calisirim.

kusura bakmayin baya geciktim, topigi tekrar okudum ama arkadasin bahsettigi bu degil. Ben malzemeleri ebay den siparis verdim, bugün geldiler yarin insallah baslicam. Ilgisini ceken varsa haber versin topik acip, her gün yazmaya calisirim.
ben merak ediyorum gerçekten her gün olmasa bile aralıklarla haberdar edebilirsen çok sevinirim. topiğini bekliyorum heyecanla :)

merhaba , ben de iki haftadır falan kullanıyorum ama tabi daha pek bi faydasını göremedim , sen kullanıyo jusun faydassını gördün mü acaba?

canım kremde ne durumdasın ? işe yaradı mı