- 30 Mart 2015
- 98
- 82
- 3
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben evlenmeden önce senelerce gittim sonra evlendim
Şuan 2. bebeğime hamileyim kısırlık falan yapmıyor külliyen yalan.
Ancak şu kısmı doğru ki benim tüylerim geri çıkmaya başladı doğumdan sonra tekrar başlamayı düşünüyorum.
Ben evlenmeden önce senelerce gittim sonra evlendim
Şuan 2. bebeğime hamileyim kısırlık falan yapmıyor külliyen yalan.
Ancak şu kısmı doğru ki benim tüylerim geri çıkmaya başladı doğumdan sonra tekrar başlamayı düşünüyorum.
doğum yaptıktan sonra hormonlarda bir oynama oluyor illaki çıkar ve risk var yani senin vücudunda kanser yapıcı bir tepki verebilir , kısır da yapabilir , doktorlar risk yok vs diyormuş vıdı vıdı hangi doktor müşterisini kaçırır , korkuyorsan gitme derim, beyinsel olarak yaptırdığın zaman bir şey olursa ona yorarsın , aklımızın oyunu gerçekleşir kötü bir şey olacaksa da , ben korkuyorum ve gitmiyorum.
Ben yüz için gidiyorum ve gayet memnunum.
Annem de gitmiş zamanında, yıllar geçti tek tük 2 tane çıktı anca. O da menapoz, hormonların değişim döneminden dedi doktor. Evet hormonlar hamilelikte, menapozda baya bir değişiyor, tekrarlanabilir ama gitmemek için neden değil bence. Şuan hormonal sorununuz yoksa, olanları yok etmemek saçma olur.
Doktor- hemşire kızıyım ve emin olun meslektaşlarına söylerlerdi ciddi birşey olsa. Tanıdığımız hastane ayrıca. Demek ki saklanacak ciddi bir durum yok.
Hamileyken lazer epilasyon yaptıramazsınız. Biraz erteleyin bence.çok iyi olmuş bu konu :) ben de bu ay başlamayı düşünüyordum anneler günü kampanyası varmış ama kafamda deli sorular: ben yaza tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum,genitale yaptırmam bir sıkıntı doğururmu hamilelik için? genitale yaptırmasam bile yaza hamile kalırsam inşallah bacaklarıma falan yaptırmaya devam edebilirmiyim? cevap verirseniz sevinirim bu hafta başlamayı düşünüyordum bende..
Yaklasik 4 sene once yaptirdim. Netten cok arastirmistim maalesef kendiniz yaptirmadiginiz surece neresi iyi guvenilir emin olmak zor. Ankara Cankaya da Atakule nin karsisinda bir merkeze gittim. Baslarda cok memnundum, sizi memnun etmeye devam etmiyorlar. Anlayacaginiz bir yere gittiginizde daimi oldugunuzu anladiklarinda cepte mantiginda hareket ediliyor.Merhaba,
Şimdi şöyle ki bugüne randevu aldım ama lazer epilasyon hakkında bazı söylemler duydum. Yaptıranlar, bilgisi olanlar paylaşırsa çok çoook sevineceğim.
Bekarım, buğday tenliyim ama tüğlerim anlayacağınız üzere siyah.
Yüze gitmicem ama diğer bölgeler için gitmeyi düşünüyorum. Söylentiler;
* Bir ablamızın çocuğu olmuyordu, doktor epilasyondan olabilir demiş
*Doğum yaptıktan sonra aynısı, hiç yaptırmamış gibi çıkıyormuş
*6 seans alacagım ben, 2 ayda bir gideceğim durum ne olur (genel olarak)
Bildiklerinizi paylaşırsanız çoook çok sevineceğim :)
Yaklasik 4 sene once yaptirdim. Netten cok arastirmistim maalesef kendiniz yaptirmadiginiz surece neresi iyi guvenilir emin olmak zor. Ankara Cankaya da Atakule nin karsisinda bir merkeze gittim. Baslarda cok memnundum, sizi memnun etmeye devam etmiyorlar. Anlayacaginiz bir yere gittiginizde daimi oldugunuzu anladiklarinda cepte mantiginda hareket ediliyor.
Toplamda 8 seans gittim. Her seans ucreti 400 lira idi. Ancak son seanslara dogru tuyde azalma oldugu icin indirim istemistim. Alt bacaklarim cabuk bitti. Ust bacak tuyleri daha ince olduklarindan daha uzun seans gerektiyor.
Sonuc itibari ile ben memnun kaldim. alt bacak ve kol alti tamamen bitti. Genitalde oldukca azaldi sir agdaya gidiyorum. Yurtdisinda da denedim lazer merkezlerini tr de daha iyi sonuc aldim.
Kusura bakmayin biraz uzun yazdim ama faydasi olur umudu tasiyorum.
Yanilmissiniz, eger bana buraya gidelim mi diye sorsaniz hayir derim. Benim gittigim zamanlardaki personeller dagildi. Kimi kendi yerini acti kimi igneli epilasyon vs yapiyor. Bende son seanslarda memnun kalmadigim icin devam etmedim agdaya basladigimi yazmistim.sen o verdiğin adreste çalışıyon gibi geldi bana.
önden biraz yerme sonra övme daha inandırıcı olsun düşüncesi...
arkadaşlar ben haseki hastahanesinin yan tarafında bir dermatoloji polikliniğine gidiyorum cihaz çok araştırdım ve alexandrate candele ve b.bacak+kol altı+genital :1200 tl ye yaptırıyorum, arkadaşım anlaştı y.bacak+kol altı+genital :1000 tl ye bu numaradan bilgi alabilirsiniz çok tatlı bir hanım efendi ve çok memnunuz kıllardan kurtulduk sayılır :) tavsiye ederim her kese kılsız bir hayat diliyorum ayrıca dolgu botoks da var annem için yaptırıyoruz ve gayet memnunuz ailecek mübdelayız :)