- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Nesrin cnblt
-
Saol canım inş kurtulurum :)Jilet olduğu için batık da çok:/ ama lazerle hepsini halledersin , sıkma canını
ağdada ısrar etYaa bunu daha önce kimse söylememiştibnde 1 kez gittim bıraktım sonuç aynı olunca uzasınlarda gidiyim o zaman tekrar bu arada utanarak attım fotoyu bikini böylesi attğm fotograf öyle çok kıllı bi insan da değilim hatta üst bacağımda ,koltukaltımda,kollarım da yok denecek kadar azdır
Aa sabah eczacı aynı kremi verdi :) sadece görüntü kötü olsa iyi birde kaşıntı varOfff kötü olmuş madicassol diye bir krem var ben epilasyon dan sonra kullanırdım eczaneye danışıp kullanabilirsiniz
Epilasyon Aletleri jilet gibi yapıyo genelde tek farkı biri kökünden diğeri deri üstünü alıyo sadece... koltuk altını ne zaman epilasyon aletiyke alsam sert ve batiklar oluyo bazen koparoyo kökten almiyo bazen... agda ya başla devam et duzelirYok 27 yaşındayım kendimi bildim bileli hep böyle alırım canım
İç çamaşırını kestiği yer foto alt kısımlar böyle değilsen bikini bölgesi olduğunu yazana kadar dizin sanmıştım, keşke öyle sanmaya devam etseydim
Kız diZim böyle olsa mahmut abiden hallice olurunİç çamaşırını kestiği yer foto alt kısımlar böyle değil
Su altı epilasyonu var hepte duşta yapıyodum ama yapmamak gerekirmiş sıcak su altındaBirde epilasyondan sonra yaz ayiysa dar şey giyme zaten agdadan kızarıyor hassaslasiyo birde dar şey ile sıcakta terler daha kötü olur... Krem sur yağ yada bir kaç saat sonra yika
Ben yaz sıcağında bahsettim şimdi düşün agda yaptın zaten kızardı e giyindin sürekli kapalı biryer hava almiyo birde üstüne sıcakta terleme camasirin surtunmesi daha kötü yapıyo... e kol değil açıp gezesin de hava alsın o yüzden diyom en azından dar çamaşır pantolon giyme agda yaptığın gün... Suda epilasyonu hiç kullanmadim nasıl bilmiyom iyimi kotumuSu altı epilasyonu var hepte duşta yapıyodum ama yapmamak gerekirmiş sıcak su altında
Şekil a da gördüğünüz gibi çok kötü su da epilasyonBen yaz sıcağında bahsettim şimdi düşün agda yaptın zaten kızardı e giyindin sürekli kapalı biryer hava almiyo birde üstüne sıcakta terleme camasirin surtunmesi daha kötü yapıyo... e kol değil açıp gezesin de hava alsın o yüzden diyom en azından dar çamaşır pantolon giyme agda yaptığın gün... Suda epilasyonu hiç kullanmadim nasıl bilmiyom iyimi kotumu
En azından agdadan sonra gidersin bir bol şort filan oturursun rahat rahat evde en azından o kasinti kizariklik geçene kadar zaten birkaç saatte geçer...Şekil a da gördüğünüz gibi çok kötü su da epilasyonevet işim gereği sürekli ya dar etek ya da dar kumaş pantalon giymek zorunda kalıyrm dediğinz gibi sıcaktan iyice tahriş oluyor .. ağda yı haftasonlarına denk getirip öyle yaptırcam bakalım
Jilet ve epilatör alet kullanmaktan kıl köklerinde batık oluşmuş. Bu da haliyle kaşıntı yapıyor. Mümkünse lazer epilasyon yaptırın. Bir kaç seansta düzelir. Hem de istenmeyen tüylerden kurtulmuş olursunuz.epilasyon sonrası traş ettiğim bölgeler sivilce oluyor ve aşırı kaşınıyorkaşıyıp kanatıyorum böyle olanlar bi yardım edin lütfen
Inan ayni konuyu ben acicaktim iyi oldu benimkide tuyler cikarken kasiniyo kasiyip kanatiyorum yok boyle bi kasintiepilasyon sonrası traş ettiğim bölgeler sivilce oluyor ve aşırı kaşınıyorkaşıyıp kanatıyorum böyle olanlar bi yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?