Epilasyon sonrası yardım :(

ağdada ısrar et
sonra böyle olmuyor
şu an kıl köklerin çok gelişmiş güçlenmiş bence

Yok 27 yaşındayım kendimi bildim bileli hep böyle alırım canım
Epilasyon Aletleri jilet gibi yapıyo genelde tek farkı biri kökünden diğeri deri üstünü alıyo sadece... koltuk altını ne zaman epilasyon aletiyke alsam sert ve batiklar oluyo bazen koparoyo kökten almiyo bazen... agda ya başla devam et duzelir

sen bikini bölgesi olduğunu yazana kadar dizin sanmıştım, keşke öyle sanmaya devam etseydim

Birde epilasyondan sonra yaz ayiysa dar şey giyme zaten agdadan kızarıyor hassaslasiyo birde dar şey ile sıcakta terler daha kötü olur... Krem sur yağ yada bir kaç saat sonra yika

Birde epilasyondan sonra yaz ayiysa dar şey giyme zaten agdadan kızarıyor hassaslasiyo birde dar şey ile sıcakta terler daha kötü olur... Krem sur yağ yada bir kaç saat sonra yika
Su altı epilasyonu var hepte duşta yapıyodum ama yapmamak gerekirmiş sıcak su altında

Su altı epilasyonu var hepte duşta yapıyodum ama yapmamak gerekirmiş sıcak su altında
Ben yaz sıcağında bahsettim şimdi düşün agda yaptın zaten kızardı e giyindin sürekli kapalı biryer hava almiyo birde üstüne sıcakta terleme camasirin surtunmesi daha kötü yapıyo... e kol değil açıp gezesin de hava alsın o yüzden diyom en azından dar çamaşır pantolon giyme agda yaptığın gün... Suda epilasyonu hiç kullanmadim nasıl bilmiyom iyimi kotumu

Şekil a da gördüğünüz gibi çok kötü su da epilasyon evet işim gereği sürekli ya dar etek ya da dar kumaş pantalon giymek zorunda kalıyrm dediğinz gibi sıcaktan iyice tahriş oluyor .. ağda yı haftasonlarına denk getirip öyle yaptırcam bakalım

En azından agdadan sonra gidersin bir bol şort filan oturursun rahat rahat evde en azından o kasinti kizariklik geçene kadar zaten birkaç saatte geçer...

Jilet ve epilatör alet kullanmaktan kıl köklerinde batık oluşmuş. Bu da haliyle kaşıntı yapıyor. Mümkünse lazer epilasyona gidin. Bir kaç seansta hem düzelir. Hem de tüylerde azalma olur.
epilasyon sonrası traş ettiğim bölgeler sivilce oluyor ve aşırı kaşınıyor kaşıyıp kanatıyorum böyle olanlar bi yardım edin lütfen
Jilet ve epilatör alet kullanmaktan kıl köklerinde batık oluşmuş. Bu da haliyle kaşıntı yapıyor. Mümkünse lazer epilasyon yaptırın. Bir kaç seansta düzelir. Hem de istenmeyen tüylerden kurtulmuş olursunuz.

tıraş kullanmanın kesin sonucu batıktır net yani. sürekli orta sertlikte bi keseyle keselenin. ama kesin çözüm hiçbir zaman jilet kullanmayın. aslında en iyisi lazer epilasyon. benim bacaklarımda da batık var keselenerek baş edebiliyorum ancak.

epilasyon sonrası traş ettiğim bölgeler sivilce oluyor ve aşırı kaşınıyor kaşıyıp kanatıyorum böyle olanlar bi yardım edin lütfen
Inan ayni konuyu ben acicaktim iyi oldu benimkide tuyler cikarken kasiniyo kasiyip kanatiyorum yok boyle bi kasinti

Cildiniz hassas epilasyon sebeb oluyor buna tras degil .Sadece traş olun yada epilasyondan hemen sonra antibiyotik krem surup bi deneyin .Olmazsa epilasyona elveda deyip sadece traşa devam edin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…