- 11 Mayıs 2015
- 6.122
- 8.491
- 198
- Konu Sahibi Nesrin cnblt
-
Ağda tüy sökücü epilasyon hepsinde böyle oluyorCanım benimde epilasyon sebebiyle hep sıkıntım oluyordu, çareyi lazerde buldum.
Zaten başlayacakmışsın.
Şu anki durumu kurtarmak için de antihistaminik bir krem kullanabilirsin.
Ancak jilet vurmamaya çalış...
Kıllar sertleşiyor ve çıkmak için derine zarar veriyor, o kaşıntının sebebi bu...
Kuru jilet vurursam kan revan içinde kalırımJiletle almam gerekiyorsa venus breeze kullaniyorum ben. Bir sikinti yasamadim.
Siz kuru kuru mu yapiyorsunuz? Bari bir sabunlayin belki ondan kaynaklidir.
Yaa bunu daha önce kimse söylememiştiAğda tek seferde iyi gelmez zaten 3 seferde iyi gelir, her seferinde hem kıl köklerini zayıflatır hem deri üzerindeki ölü deriyi aldığı için, 3. seferden sonra toparlar...
Yaa bunu daha önce kimse söylememiştibnde 1 kez gittim bıraktım sonuç aynı olunca uzasınlarda gidiyim o zaman tekrar bu arada utanarak attım fotoyu bikini böylesi attğm fotograf öyle çok kıllı bi insan da değilim hatta üst bacağımda ,koltukaltımda,kollarım da yok denecek kadar azdır
Muhakkak ilk işim agdaya gitmek çok saolun valla yaz günü kaşıntılarda cabası bu durumda ..Agda dogru yapildigi sürece müthis etki gösterir.
Benim yanlis aldigim bölgelerde yaniklar oldu, rengi bozuldu sadece o bölgelere jilet vuruyorum.
Ama bikini bolgesi dedigimiz yerde neredeyse dudaklara kadar artik kil cikmiyor.
Bebek poposu kadar pürüssüzlesti üc dört tane cikiyor.
Ama uzun yillar yaptim. Bir ara tüg azaltici kremler cikmisti agdadan sonra kullanilar, bir seneye yakin kullandim pes etmeden. Kellesti resmen.
Agda diyorum baska da birsey demiyorum.
Nerden kaldırıyoruz bu fotoları bulamadım daCevabınızı bulduysanız kaldırın
Kuru jilet vurursam kan revan içinde kalırımsaç kremi kullanıyorum yumuşatsın diye ...
Bikini bölgesi kenarları tam amaFotoğraf nereniz tam anlamadım ama saç kremi kullandığınız için böyle oluyor bence. O hatayı ben de bir kez yaptım ve bacaklarım kan revan içinde kalmıştı. Saç kremi deriyi değil, saçı yumuşatan bir şey sonuçta.
Şampuan, duş jeli ya da tıraş köpüğüyle deneyin. Sabun da kurutur büyük ihtimalle. Ilık suyla ve köpükle nemlendirin önce derinizi. Su soğuk olunca da kıl kökleri belirginleşiyor, jilet derinizi daha kolay keser. Deriniz kuru olmadığı sürece sorun olmaz yani.
Bikini bölgesi kenarları tam ama
Kıl çıkış yönünün tersine alıyorum canımJiletten sonra yeni gectiysende olabilir benimde oluyordu kil koklernden gelen birsey sanrm ama deri alisnca olmuyor bende bacakrmı alirdim cikarken kil kokleri yarılıyor sanki acaba ters fln mı alıyorsun benim sonradan gecti
Yenimi basladın cnku baslarda oyle olmustu benimde sonra gecti ayni senin gibiKıl çıkış yönünün tersine alıyorum canım
Yok 27 yaşındayım kendimi bildim bileli hep böyle alırım canımYenimi basladın cnku baslarda oyle olmustu benimde sonra gecti ayni senin gibi
Hmm ozamn bi cildiye ye cık cnm senYok 27 yaşındayım kendimi bildim bileli hep böyle alırım canım
Jilet olduğu için batık da çok:/ ama lazerle hepsini halledersin , sıkma canınıAlalı 10 gün falan oldu aldığım gündem beri böylekışın başlayacağım lazere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?