Epilasyon sonrası yardım :(

Bol köpükle önce yumusatin, bir de mümkünse agdayi deneyin.
Normal zamanlarda kesenizi yapin, cikamamis kil kökleri var sanki, alinmamis gibi, dibinde hala gözüküyor.

Ağda tüy sökücü epilasyon hepsinde böyle oluyor ekim de başlayacağım lazere en azından o zamana kadar kötü görüntü olmasın birde denize girince tuzdan daha da kötü oluyor

Jiletle almam gerekiyorsa venus breeze kullaniyorum ben. Bir sikinti yasamadim.
Siz kuru kuru mu yapiyorsunuz? Bari bir sabunlayin belki ondan kaynaklidir.

Ağda tek seferde iyi gelmez zaten 3 seferde iyi gelir, her seferinde hem kıl köklerini zayıflatır hem deri üzerindeki ölü deriyi aldığı için, 3. seferden sonra toparlar...

Ağda tek seferde iyi gelmez zaten 3 seferde iyi gelir, her seferinde hem kıl köklerini zayıflatır hem deri üzerindeki ölü deriyi aldığı için, 3. seferden sonra toparlar...
Yaa bunu daha önce kimse söylememişti bnde 1 kez gittim bıraktım sonuç aynı olunca uzasınlarda gidiyim o zaman tekrar bu arada utanarak attım fotoyu bikini böylesi attğm fotograf öyle çok kıllı bi insan da değilim hatta üst bacağımda ,koltukaltımda,kollarım da yok denecek kadar azdır

Agda dogru yapildigi sürece müthis etki gösterir.
Benim yanlis aldigim bölgelerde yaniklar oldu, rengi bozuldu sadece o bölgelere jilet vuruyorum.
Ama bikini bolgesi dedigimiz yerde neredeyse dudaklara kadar artik kil cikmiyor.
Bebek poposu kadar pürüssüzlesti üc dört tane cikiyor.
Ama uzun yillar yaptim. Bir ara tüg azaltici kremler cikmisti agdadan sonra kullanilar, bir seneye yakin kullandim pes etmeden. Kellesti resmen.
Agda diyorum baska da birsey demiyorum.

Muhakkak ilk işim agdaya gitmek çok saolun valla yaz günü kaşıntılarda cabası bu durumda ..

Kuru jilet vurursam kan revan içinde kalırım saç kremi kullanıyorum yumuşatsın diye ...

Fotoğraf nereniz tam anlamadım ama saç kremi kullandığınız için böyle oluyor bence. O hatayı ben de bir kez yaptım ve bacaklarım kan revan içinde kalmıştı. Saç kremi deriyi değil, saçı yumuşatan bir şey sonuçta.
Şampuan, duş jeli ya da tıraş köpüğüyle deneyin. Sabun da kurutur büyük ihtimalle. Ilık suyla ve köpükle nemlendirin önce derinizi. Su soğuk olunca da kıl kökleri belirginleşiyor, jilet derinizi daha kolay keser. Deriniz kuru olmadığı sürece sorun olmaz yani.

Bikini bölgesi kenarları tam ama

Bikini bölgesi kenarları tam ama

Kaldırmak istiyorsanız Mune Hanım'dan rica edin isterseniz. Gerçi ben bacak sanmıştım, pek anlaşılmıyor. :)
Ağda da bazen kıl dönmesi yapıyor, kıl çok güçsüzleşince çıkmayı beceremiyor bir türlü. Ama yine de en güzeli o. Böyle sivilcelenme ve kaşıntı yapmaz en azından.

Kıllarınız sıklaşmış çok maknayla almak yerine sir ağdayla devamlı alsanız böyle olmaz o makinalar bazı kişilerin direk koparıyo lazere gidene kadar ağdayı öneririm

Jiletten sonra yeni gectiysende olabilir benimde oluyordu kil koklernden gelen birsey sanrm ama deri alisnca olmuyor bende bacakrmı alirdim cikarken kil kokleri yarılıyor sanki acaba ters fln mı alıyorsun benim sonradan gecti
Kıl çıkış yönünün tersine alıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…