Epilasyon sonrası yardım :(

Anam bugun ilk seans lazere gittim nasil acidir bu: ( niye kimse bana bunu solemedi yaaa : (

Birde 2 hafta once agda yapmistim kil falan bise yoktu .. kol altinida orayida jiletledi kadin.. yaparken ayri aci sonrasi desen cayir cayir. Biliyorum yaz mevsiminde yapilcak is degildi : ( dedim gun bugundur yoksa erteliyorum surekli : (

cataspatas

Nooption senden ozendim bacim

Son düzenleme:
Ben hamamotu tozu kullanıyorum, bittikten sonra da yıkayıp üstüne de karınca yağı sürüyorum. Bunu yıllardır uyguluyorum aslında ama şuan farkettim artık çok seyrek çıkıyor ve insanın canını da acıtmıyo

Ben jileti banyoda suyun altında yapıyorum.
Başka hiçbir şey sürmüyorum. Acı sızı olmuyor kızarmıyor.

İlk başladığım zamanlar kuru kuru yapmıştım Allahım o nasıl acıdır

Ama epilatör kullandıktan ya da sir ağda yaptıktan sonra asla jilet sürmem. Cilt zaten hassaslaşıyor. Bir de jileti sürsem....
Bir de benim kıl köklerim de böyle görünür büyük büyük. Tüylerim kalın çünkü. Ağda yapsam da aynı
@Nesrin cnblt

evet bikini bölgesi fena acıyor, bazen durun filan diyordum ben, dinlemiyordu kadın
sıkın dişinizi, sonuç ömür boyu rahatlık.
benim seanslar bitmeden bırakmak zorunda kalmıştım şuan tek tük var, eğer yapabiliyorsanız tamamen bitene kadar gidin mutlaka

Mrblar bende yeni basladim lazere ve hala korkularim var sonuc alamazsam diye. Kac seansta sonuc aldiniz siz

Mrblar bende yeni basladim lazere ve hala korkularim var sonuc alamazsam diye. Kac seansta sonuc aldiniz siz
6 seans gittim bacaklar, bikini bölgesi ve koltuk altı. sonra tam hatırlamıyorum ama bacak yada bikini bölgesi bitmediği için bi 4 seans daha satin almıştım ama son seans isim çıktı bi türlü tamamlayamadim.
sanırım iki kez 6 seans almak faydalı olur bende tek tük kaldı çünkü jiletle alıyorum onları da.

Ben gittigimde temizdim zaten orada jilet vurunxa tahris oldu ekstradan., 5-10 seans yeterli olur dedi.. her ay gidersem 1 seneden kisa surmesi gerek. Cok acidi cook. Eve feldim cayir cayirim.. kac gun kol altina bise suremedim. Birde jilet kullanmakta zorluyo beni alisik olmayinca : (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…