- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
- Konu Sahibi Nesrin cnblt
-
Sorma valla yaşam kalitesini düşürüyor insanın .. lazere başlayana kadar ağdaya gidicem arkadaşlar 2-3 gitmede düzelir demişlerInan ayni konuyu ben acicaktim iyi oldu benimkide tuyler cikarken kasiniyo kasiyip kanatiyorum yok boyle bi kasinti
Bende evde epilasyonla aliyorum ama cikarken mahvediyo beni.cildiyeye gitmeyi dusunuomSorma valla yaşam kalitesini düşürüyor insanın .. lazere başlayana kadar ağdaya gidicem arkadaşlar 2-3 gitmede düzelir demişler
evet bikini bölgesi fena acıyor, bazen durun filan diyordum ben, dinlemiyordu kadınAnam bugun ilk seans lazere gittim nasil acidir bu: ( niye kimse bana bunu solemedi yaaa : (
Birde 2 hafta once agda yapmistim kil falan bise yoktu .. kol altinida orayida jiletledi kadin.. yaparken ayri aci sonrasi desen cayir cayir. Biliyorum yaz mevsiminde yapilcak is degildi : ( dedim gun bugundur yoksa erteliyorum surekli : (
cataspatas
Nooption senden ozendim bacim
Çok batığın var hep makine kullanıyorsan çok batık yapıyor birde hiç alınmamış yeni çıkıyor gibi gözüküyorepilasyon sonrası traş ettiğim bölgeler sivilce oluyor ve aşırı kaşınıyorkaşıyıp kanatıyorum böyle olanlar bi yardım edin lütfen
Zaten yeni almadım 10 günü geçti alalı ...Çok batığın var hep makine kullanıyorsan çok batık yapıyor birde hiç alınmamış yeni çıkıyor gibi gözüküyor
Mrblar bende yeni basladim lazere ve hala korkularim var sonuc alamazsam diye. Kac seansta sonuc aldiniz sizevet bikini bölgesi fena acıyor, bazen durun filan diyordum ben, dinlemiyordu kadın
sıkın dişinizi, sonuç ömür boyu rahatlık.
benim seanslar bitmeden bırakmak zorunda kalmıştım şuan tek tük var, eğer yapabiliyorsanız tamamen bitene kadar gidin mutlaka
6 seans gittim bacaklar, bikini bölgesi ve koltuk altı. sonra tam hatırlamıyorum ama bacak yada bikini bölgesi bitmediği için bi 4 seans daha satin almıştım ama son seans isim çıktı bi türlü tamamlayamadim.Mrblar bende yeni basladim lazere ve hala korkularim var sonuc alamazsam diye. Kac seansta sonuc aldiniz siz
Ben gittigimde temizdim zaten orada jilet vurunxa tahris oldu ekstradan., 5-10 seans yeterli olur dedi.. her ay gidersem 1 seneden kisa surmesi gerek. Cok acidi cook. Eve feldim cayir cayirim.. kac gun kol altina bise suremedim. Birde jilet kullanmakta zorluyo beni alisik olmayinca : (evet bikini bölgesi fena acıyor, bazen durun filan diyordum ben, dinlemiyordu kadın
sıkın dişinizi, sonuç ömür boyu rahatlık.
benim seanslar bitmeden bırakmak zorunda kalmıştım şuan tek tük var, eğer yapabiliyorsanız tamamen bitene kadar gidin mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?