- 12 Mart 2018
- 531
- 555
- 103
- 34
- Konu Sahibi Nesrin cnblt
-
Şey olabilir , Epilasyon öncesi traş ediliyor sonra epilasyon yapıyorlar ya , cümle yanlış kurulmuş olabilir diye düşündüm ben ama :)Neden epilasyndan sonra tras anlamadım?
Aman ne demek efenimEpilator derken normal cımbızlı olandan değil sanırım, yani resme bakınca sanki traş makinesi tarzı bir şey kullanmışsınız.
Edit: Epilasyonu epilatör anladım
Mantarkafa iyi ki varsın. Yine teşekkürler
Yok yanlış yaZmışım süeşNeden epilasyndan sonra tras anlamadım?
aslında önce epilasyon aletiyle alıp sonra daha pürüzsüz olan diye jiletle geçiyorum üzerinden :) çok küçük kıllar içinŞey olabilir , Epilasyon öncesi traş ediliyor sonra epilasyon yapıyorlar ya , cümle yanlış kurulmuş olabilir diye düşündüm ben ama :)
Bu görüntü her neyle alırsam alayım oluyor ağda yaptırmaya da gittim yine sonuç buBu epilasyon yapilmis halimi? Olmamis gibi duruyo? Soru neki simdi?
Önce epilasyon aletiyle alıp sonra jilet yapıyrmEpilator derken normal cımbızlı olandan değil sanırım, yani resme bakınca sanki traş makinesi tarzı bir şey kullanmışsınız.
Edit: Epilasyonu epilatör anladım
Mantarkafa iyi ki varsın. Yine teşekkürler
Alalı 10 gün falan oldu aldığım gündem beri böyleBen burda pek alınmış kıl göremedim, bence siz direkt lazer epilasyona gidin. Jilet ile bir süre sonra hiç başa çıkamayacaksınız. Yanlış anlamayın ama şimdi de iç açıcı durmuyor . :/
Deniyim ondan bir teşekkür ederim :)Kuru kuru jilet yaptiginiz icin oluyor
Bebe yaği en olmadi zeytinyaği kullanin ya da jilet icin kopukler satiliyor kadinlar icin onlardan surup jiletleyin
Kolonya yakmaz mıTraşsa sabunlu şekilde yapın ve sonrasında kolonya sürün.
Ben yapmıyorum ama erkeklerin sakal traşından yola çıkıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?