• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyon sonrası sivilce ,kıldönmeleri....

ades_ballibadem

Nirvana
Kayıtlı Üye
:uhm:kızlar yüzüme epilasyon yapınca yüzümde sivilcelenme tarzı bişeyle çıkıyor,
ve genital bölgemdede kıl dönmeleri oluyor bunu engellemenin bir yolunu bilen varmı

bende bı kere yapmıstım yuzume cok pısman olmustum sıvlce cok cıkmıstı bıyık bolgesıne ypmıstım orda..zor gecti iple veya agdala alınca olmadı...epilasyon aletı bacakta faaln kıl donmesi ve batık yapıo

:uhm:kızlar yüzüme epilasyon yapınca yüzümde sivilcelenme tarzı bişeyle çıkıyor,
ve genital bölgemdede kıl dönmeleri oluyor bunu engellemenin bir yolunu bilen varmı

cnm yüzünü epilasyonla alınca tüğler koyu renklimi çıktı? bi değişiklik varmıydı? Kıl dönmesini engellemek için kese yap cnm.:teytey:

cnm bende de vardı o sorun ....ben iple aldırırım yüzümü diğer yerleride epilatörle arada ağda işte mutlaka oluyodu...yüzümü aldırdıktan sonra elma sirkesi sürüyorum kabarma sivilce yapmıyo şükürrkaydirigubbakcemile2 bacaklarıma ....heryere:utangac:yani yarım limano bol tuz döküp sürtüyorum alınan yerlere ne batık ne kıl dönmesihihoyyytayrıca tüylerde inceliyo ...ardındanda nemlendirici sürdünmü tamam kaydirigubbakcemile3 limonu yüzede sürebilirsin ama tuz koyma kuru değilse cildin tabi...ben denedim çok memnunum cnm sırnaşık şey

kıl dönmesi için tek çözüm lazer onun hariicndeki herşeyi denedim yok geçmiyo doktorada gittim ilaçda kullandım ama yok lazer lazer lazer

cnm bende de vardı o sorun ....ben iple aldırırım yüzümü diğer yerleride epilatörle arada ağda işte mutlaka oluyodu...yüzümü aldırdıktan sonra elma sirkesi sürüyorum kabarma sivilce yapmıyo şükürrkaydirigubbakcemile2 bacaklarıma ....heryere:utangac:yani yarım limano bol tuz döküp sürtüyorum alınan yerlere ne batık ne kıl dönmesihihoyyytayrıca tüylerde inceliyo ...ardındanda nemlendirici sürdünmü tamam kaydirigubbakcemile3 limonu yüzede sürebilirsin ama tuz koyma kuru değilse cildin tabi...ben denedim çok memnunum cnm sırnaşık şey

BUNU DENİCEM CANIM ÇOK SAĞOL :lepi:

Back
X