Gebeliğe Hazırlık Epilasyon (lazer)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canan_cc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
404
Puanlar
103
kızlar ben bu ay hamilelik düşünüyorum yani çalışmalara başladık :) nasipse inşallah hamile kalırım.. kızlar biz çalışmalara başladık ama bugün lazer epilasyona girdim ilk birlektiğimiz dün oldu bugün epilasyona girince acaba yanlış mı yaptım dedim.. hamile netleşene kadar gidilebilir diye duymuştum birşey olur mu acaba kafamda deli sorular bilgisi olan var mı

Bisi olmaz korkmayin. Eger hamileyseniz bundan sonrada yaptirmayin.

Bisi olmaz korkmayin. Eger hamileyseniz bundan sonrada yaptirmayin.
Yok hamile değilim ilk birlikteliğimiz dün oldu bugünde genitalden epilasyona girdim. Hamileliğim netleşirse zaten bırakacağkm gitmeyeceğim ama dün birlikte olunca saçma gelicek ama acaba yumurtalığıma yada spermlere zarar gelmiş olabilir mi dye düşündüm. Herşeyden nem kapar oldum hamilelik düşününce.. öyle bişi olmaz heralde dimi

Korkmayin lazer o kadar derine inmiyor kil kokune kadar inebiliyor zaten.

Evet lazer de hic bir sikinti olmuyor hamile olsaniz bile, arkadasimin da dedigi gibi kil koklerine kdar geliyor ancak, hamile olsaniz zaten bebek cok derinde oldugundan etkilenmiyormus, hamile oluo hala lazere giden arkadaslarim var, sikinti yok bende evde lazer yapiyorun cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…