Epılasyon Eldiveni..

pinarrturhal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
7
0
Smooth Away Tüy Dökücü Epilasyon Eldiveni cıkmış arkadaşlar fıyatı sanırım 40 tl kadar..

Smooth Away İle İstenmeyen Tüylere Son

SmoothAway ile 3 dakikada tüm tüyleri yok edin!

Sürekli kullanımda tüylerin çıkmasını azaltır.Uygulama sonrasında peeling etkisi yapar. Özel anlarınızın en yakın çözümüdür...

SmoothAway Tüm dünyada erkekler ve bayanlar tarafından kullanılan ve en çok satan üründür.

SmoothAway aynı zamanda cilde peeling de yaptığı için kullanım sonrası ölü derileri temizlenmiş cildiniz her zamankinden pürüzsüz ve yumuşak olur.

• Yumuşak
• Kolay
• Acısız

Ne diyorsunuz aranızda kullanan arkadaşlarımız varmı..Ben eger dogruysa almayı düşünüyorum siz ne diyorsunuz :)

Son düzenleme:
allah allah ne ilginç ya baktım bende şimdi netten ... ilgimi çekti ... malum tüyler ...
acaba kullanan var mı ? yazsa keşke ... ona göre hareket etsek :)

hepsiburada da 42 TL .. keske işe yarasa güvenilir bişey olsa veririm parası birşey değil ..
tek kullanımlık mı bu ?

yorumları okudum memnunlar ama ay bilmiyorum ki
:26:

Merhaba arkadaşlar.Smooth Away ürününü kesinlikle almyın derim.Renmen bir zımpara jilet gibi almasnı bırakın bide tahriş etmese.Ben kullandım çok para verip almadığım halde aldığma çok pişman oldum.Üstelik aldığım siteyidearayıp şikayetlerimi anlattım.Benden söylemesi.İyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…