bicirkiz Canıma can katan canımsın... Kayıtlı Üye 24 Nisan 2008 1.418 19 683 16 Ekim 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi asayar #21 binnaz .!.: insanın önce kendine saygısı olmalı. genital bölge yani vücut temizliği ve bakımı eş veya partner istiyor diye değil yapılması gerektiği için erkek veya kadın farketmez sürekli temiz ve bakımlı olmalı yoksa nogo... Genişletmek için tıkla... aynen katılıyorum..işte budur...a.s.:enbuyukkk:
binnaz .!.: insanın önce kendine saygısı olmalı. genital bölge yani vücut temizliği ve bakımı eş veya partner istiyor diye değil yapılması gerektiği için erkek veya kadın farketmez sürekli temiz ve bakımlı olmalı yoksa nogo... Genişletmek için tıkla... aynen katılıyorum..işte budur...a.s.:enbuyukkk:
zerrinn Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2007 773 4 96 İstanbul 25 Ekim 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi asayar #22 temiz olmalı yapılan bir arastırmada okumustum erkek temiz olursa kadını orgazm edebilmesi daha kolay oluyormus ben den erkelere söğlemesi
temiz olmalı yapılan bir arastırmada okumustum erkek temiz olursa kadını orgazm edebilmesi daha kolay oluyormus ben den erkelere söğlemesi