Epilasyon aleti seçmem için yardım eder misiniz?

byzezg

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
26
0
16
Kayseri
braun silk epil 5 5580 olabilir die düşünüyorum.philips ve veet markanında güzel modelleri var lütfen yardımcı olunn..

braundan şaşmam. hem az acıtıyor hemde çok iyi alıyor :) diğerleri çok acıtıyor hemde fazla almıyorlar. ayrıca braun alacaksan 2 başlıklı al jiletli olanı var diğer başlığı normal. tabi bikini bölgesine jilet kullanıyorsan

bikini bölgesine jilet değilde normal başlık olmuyormu çok mu acıyor??

bikini bölgesine jilet değilde normal başlık olmuyormu çok mu acıyor??

bikini bölgesi hassas oldugu için acıtır. ama eğer bikini bölgesini ilk alacaksan kuaförlerde ağda yaptırabilirsin. hem çoğalmaz hem de azalır

bikini bölgesi hassas oldugu için acıtır. ama eğer bikini bölgesini ilk alacaksan kuaförlerde ağda yaptırabilirsin. hem çoğalmaz hem de azalır

saolda burdaki kuaförler bikini bölgesine ağda yapmıyo.güzellik salonu flnda yok.sanırım ersağ tüy azaltıcı losyon kullanıcam bikini bölgeme.zaten epilasyon aleti olarak ta braun 5380 aldm.ama çok acıyo napabilirim ??

mrb kızlar ağdadan jilete ya da epilatöre geçtiğinizda yada tam tersi şeklinde yaptığınızda batmalarınız olur haberiniz olur neyle tüy alımı yapıosanız ona devam edin ve batıkalrla oynamayın izler lekeler kalır.

braun silk epil 5 5580 olabilir die düşünüyorum.philips ve veet markanında güzel modelleri var lütfen yardımcı olunn..

bence makine ye hiç başlama öyle pişmanım ki makine kullandığım için... en iyisi kartuş ısıtıcı makineler var sir ağda için...hem çok rahat hem de azaltıyor tüyleri geç de çıkartıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…