Epilasyon aleti önerisi

Gnrsrf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
100
1
36
Hatay
Kızlar yardım eder mısınız hangi epılasyon aletı ıyı... Ben braun ıstıorum ama onda da cok cesıt var karar veremedım yardımcı olabılecek var mı

Kızlar yardım eder mısınız hangi epılasyon aletı ıyı... Ben braun ıstıorum ama onda da cok cesıt var karar veremedım yardımcı olabılecek var mı

Epilasyon aleti konusunda kesin karar vermediyseniz size kesinlikle önermem çok kırıyor benim koltuk altım mesela hafta olmadan çıkıyor tekrar..

Hadı ya o makınadan makınaya degısıyo sanırım baya yorum okudum kırmıyo cok rahat dıyenler de oluyo ama ben yıne de kararsızım

Braun 5280 kullanan var mı pekı... Onun bıle ıkı cesıdı var ya

Aldınız mı siz o modeli? onun 2 çeşidimi var of ya ben de viyanadayım burada sadece 2 başlıklı olanı satılıyor yüz için olanı içinde yok ama yinede özelliklerine koltuk altı bacaklar ve bikini bölgesi alabilirsiniz yazmışlar. bi kaç güne almam lazımda. en büyük sorunum minnacık çıkanları da alıyor mu çünkü en önemli sorunum o zaten. yoksa ağdayıda yapıyorum 2 güne minikler çıkınca mecbur jilet yada cımbız vuruyorum. o dertten kurtulmak için makineye dönücem. kıl dönmesi çok oluyor mu makinelerde yaa teşekkürler şimdiden inş hemen cvp alırım senden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…