Epilasyon aleti önerileriniz

mimoza123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
100
1
98
İstanbul
Slm kızlar yarın epilatör almaya gideceğim ama hala karar veremedim .... Eski epilatörümden çok memnundum ama bozuldu Aynısını bulamadım önerilerinizi bekliyorum

Slm kızlar yarın epilatör almaya gideceğim ama hala karar veremedim .... Eski epilatörümden çok memnundum ama bozuldu Aynısını bulamadım önerilerinizi bekliyorum

alman içn değil ama almaman için bi tavsiyede bulunblirm kesinlikle Braun Silk Epil Xelle alma genelde sıklıkla herkeste olan bi ürün bacaklarımı mahvetti kökten almıyo ve acayip kıl dönmesi yapıo

kızlar benim de yaklaşık 12 senelik emektar braun makinem artık pes etti ve ben de yeni bir epilasyon makinesi almak istiyorum. açıkcası braundan memnun sayılırım hoş kıl dönmesi yapıyor ama hepsi yapıyor. haftasonu gittim mağazalara iki marka arasında kaldım biri braun silk epil 5 5380 diğeri de philips 6540. ben özelliklr bikini bölgesinde kullanılabilecek bir model arıyorum ağdayla saatlerce bitmiyo yapış yapış oluyo açıkcası son 5 senedir epilasyon makinesi kullanıyorum bikini bölgeme ve önceki makinemin bikini bölgesi başlığı yoktu bayağı acıtıyodu şimdi philipste ayrı bir makine var braundada başlığın üzerine takılan küçülten bir aplikatör var kullananlar varsa hangisini tavsiye edersiniz. ben de artık kıl dönmesi yapmayan bir epilasyon makinesi istiyorum yaa
PHİLİPSEki Görüntüle 561963
BRAUNEki Görüntüle 561964

SİZCE BRAUN MU PHİLİPS Mİ? bikini bölgesi için ikinci başlık mı iyi yoksa başlığın ustune oturtulan ataçman mı( braundaki gibi) cevap bekliyorum ben de kızlar!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…