• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyon aleti önerileri

Selenofil

Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
12.489
13.624
498
merhabalar kızlar epilosyon aleti alcam bu konuda bana öneride bulunur musunuz
acıtmayan azaltan var mı ?

$Arzum-ar532_enl.jpg
bunu aldım 2 sene oldu çok memnunum cokda uygun fiyata aldık batıklarımı tertemiz yaptı hiç acıtmıyo 75 liraya almıştım

epilasyon aletinin tüyleri azaltanı yok acısı az olsun diyosan masaj başlıklısına bak birde cımbız sayısı fazla olanlardan seç ki kısa sürede hızlıca alıp bitirsin .braun marka tavsiye ederim

Selam canım ben braun son çıkanınında aldım suda çalışıyor sarjlı ve hiç tavsiye etmiyorum sarjı 10 dk bile dayanmadı ve bacağım sürekli kaşınıyor o kadar verilen paraya değmez jiletli olmasıda negatif bir özellik çünkü bıçakları görmüyor direk jilet alıyor başlıkları acıyı azaltıyor ama yinede tüyleri zorla alıyosun hiç ama hiç tavsiye etmem yine braun al ama sarjlı olsun acil biryere gitmen gerekirse seni yarı yola bırakır şuan ben sarj olmasını bekliyorum :(

Selam canım ben braun son çıkanınında aldım suda çalışıyor sarjlı ve hiç tavsiye etmiyorum sarjı 10 dk bile dayanmadı ve bacağım sürekli kaşınıyor o kadar verilen paraya değmez jiletli olmasıda negatif bir özellik çünkü bıçakları görmüyor direk jilet alıyor başlıkları acıyı azaltıyor ama yinede tüyleri zorla alıyosun hiç ama hiç tavsiye etmem yine braun al ama sarjlı olsun acil biryere gitmen gerekirse seni yarı yola bırakır şuan ben sarj olmasını bekliyorum :(

kızlar verdiğiniz cevaplar için herkese teşekkur ederım
canm ya peki sen hangi braunun hangı modelını önerirsin ?

yaklaşık 1 yıldır braun silk epil 7 yi kullanıyorum. çok ama çpok memnunum.su altında çalışabiliyor.bir sürü de başlığı var.yukarda bi arkadaş sarjı 10 dk gidiyo demiş bence onun makinası bozuk.benimkinde iki bacagımı artı koltuk altımı full alıyorum ve hala şarjı bitmemiş oluyo.sonra dolduruyorum.ancak dikkat et arkadaşın dedigi gibi başılığnda jilet olanı alma.benimkinde jilet yok.özellikle o şekilde olanı secmiştim.tavsiye ederim

braun 7380 aldım şarjlı değil memnun değilim tavsiye etmiyorum.5-6 ay içinde arıza verdi ürünüm çalışyor ama belli bir müddet sonra başlık zorlanıyor ve duruyor dönmüyor ve başlık garanti kapsamına dahil değil yetkili servisleri hiç iyi değil braunun .10 yıldır kullndığım eski braun cihazım vardı o hiç arıza vermedi sanırım braun kalitesini bozmuşl...

Merhaba kızlar ben uzun süredir bu konuda problem yaşadığım için Türkiye'de ve yurtdışında bu konuyu çok araştırdım ve yaklaşık 4 ay önce Amerika'dan me elos Touch Single epilasyon cihazı aldım. Piyasadaki cihazlara göre biraz pahalı ancak kesinlikle herkese tavsiye ederim. En güzel tarafı acı, ağrı yok, dönme, batma, kızarık yok... Ürün bu fakat Türkiye'de satılıyor mu bilmiyorum.

me_elos.jpg

Back