• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

epilasyon aleti ile ilgili

hilihi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2007
78
0
96
35
İzmir
kızlar benim kalçamda ve kuyruk sokumunda biraz kıl var ve çok utanıyorum. Ağda ile mi almalıyım yoksa epilasyon aleti ile mi? Ağda ile alırsam yeniden uzamasını bekleyeceğim ama epilasyon aleti ile alırsam herhalde o kadar uzamasını beklemeyeceğim. Acaba epilasyon aleti ile kaç günde bir, ağda ile kaç günde bir alırım söyler misiniz? Epilasyon aleti ile alırsam daha mı gür çıkacak? üffff. lütfen yardımcı olun...

kuyruk sokumunun olduğu yerde benimde var canım 4-5 ay aldım ağdayla zaten ordakiler az oluyor . bn yinede rahatsız oluyorum kıl tüyden aldım iyi oldu az ve çok zayıf çıkıyo 2 aydır almıyorum mesela

canım epilasyon aleti küçük kçük kıl dönmeleri yapıyor ve olduğundan daha sert çıkarıyor.. agdayla al çıktıkça :) bende öyle yapcam bi kre epilasyonla almıştm ama öle çok acıoo :D

hassas bölgeleri ağdayla alsan daha iyi olur.ayrıca tüy azaltan kremler o bölgelerde çok işe yarıyomuş bi dene istersen.

Back