M mlk2004 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2008 252 0 96 46 İstanbul 9 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mlk2004 #1 kızlar bazı sıtelerden maıl adresıme fırsatlarla ılgılı urunler gelıyor az once dıkkatımı cektı epilasyon eldıvenı varmıs ve elıne takıp masaj yapar gıbı gezdırıyormussun tuyler kokunden cıkıyormus fıyatıda uygundu 10 tl gıbı komık bır rakam ama ıse yararmı yaramazmı bılmem..... hıc kullanan vrmı acaba kokuncen dedıgıne gore canımız yanarmı bılgısı olan yazarsa sevınırımmmm tsk
kızlar bazı sıtelerden maıl adresıme fırsatlarla ılgılı urunler gelıyor az once dıkkatımı cektı epilasyon eldıvenı varmıs ve elıne takıp masaj yapar gıbı gezdırıyormussun tuyler kokunden cıkıyormus fıyatıda uygundu 10 tl gıbı komık bır rakam ama ıse yararmı yaramazmı bılmem..... hıc kullanan vrmı acaba kokuncen dedıgıne gore canımız yanarmı bılgısı olan yazarsa sevınırımmmm tsk
ssecemm gel artık 58 geeeeeeeeell Kayıtlı Üye 1 Ekim 2011 1.337 0 66 Antalya 9 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mlk2004 #2 canım sundepil'e diyorsun sen sanırım.ama ben onu 49 tl ye almıştım we ben beğenmedim.jiletten farkı yok.kökünden kıl falanda aldığı yok.sadece kılları kırıyor tek yaptığı bu..bende umutla almıştım...
canım sundepil'e diyorsun sen sanırım.ama ben onu 49 tl ye almıştım we ben beğenmedim.jiletten farkı yok.kökünden kıl falanda aldığı yok.sadece kılları kırıyor tek yaptığı bu..bende umutla almıştım...
M mlk2004 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2008 252 0 96 46 İstanbul 11 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mlk2004 #3 evet canım oydu bılgı verdıgın ıyı oldu tsk edeım