• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EPİLACTİVA Krem kullananlar

sebiyla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2009
14
0
86
46
İstanbul
Arkadaşlar aranızda epilactiva krem kullanan var mı? bu krem hem tüy dökücü özelliğe sahip (yani ağda,epilasyon aleti vs. gerek yok) hemde tüyleri dökerkende geç çıkmalarını sağlıyor...yani bu doğru ise gerçektende muhteşem bişey...sitesinde öyle açıklanıyor ama ne derecede güvenilir kullanan arkadaşlar var mı? varsa yorumlarını yazsınlar...belkide hepimiz için bir çare olabilir....

eşim kıllıyken özellikle dizlerimin üstt atarfında sevişmek istemiyorr ben de ona epilactiva aldırdım kulandım sadece 3 tüyümü döktü ve inanaın evi kokuttu

kızlar ben yenı kullanmaya başladım ama şimdilik hayal kırıklığı yarattı bende...ayrıca tonikle birlikte aldım,yani kremi kullanıp daha da geç çıkarsın,etkisi daha da artsın diye ardından tonik te sürdüm sitede belirtildiği gibi..ama hiçbir değişiklik yok,maşallah tüyler aynı hızında çıkmaya başladı bile...devam etmeyi düşünüyorum belki istikrarlı kullanımda bir sonuç verir diye,çünkü ilk kullanımlarda birer hafta kullanın,daha sonra kullanım süreniz uzayacak...deniyor...bilemiyorum ,umut dünyası işte,uzun vadede kullanan arkadaş varsa ve bilgilendirire iyi olur ,ben de kullandıkça gelişme olursa buraya yazarım...

bu arada güçlü tüyler üzerinde pek etkili gelmedi bana...kullanım süresi 8 dakikayı aşmasın deniyor...(bir yerde de 10 dk diye okumuştum sanırım...) ben cildimi tahriş etme riskini göze alarak 20 dk ya yakın beklettim..ıııhhhhh...:(((((devam etcem bakalım azimle...bakalım ne olacak..

Back