T tuanatg Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2013 276 26 48 Manisa 27 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tuanatg #21 Epidürel normal ağrıla suni sancı vermedende olabiliyormuş ben suni sancı şasrt sanıyordum beyazzzzz acok teşekürler teşekürler teşekürler
Epidürel normal ağrıla suni sancı vermedende olabiliyormuş ben suni sancı şasrt sanıyordum beyazzzzz acok teşekürler teşekürler teşekürler
T tuanatg Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2013 276 26 48 Manisa 27 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tuanatg #22 Arkadaşlar cok su içmek gerekmiş epidürel olan ama su insanı öldürebiliyormuş doğum sonrası aman uyaralım olanları içilirsede az içelim ılık
Arkadaşlar cok su içmek gerekmiş epidürel olan ama su insanı öldürebiliyormuş doğum sonrası aman uyaralım olanları içilirsede az içelim ılık
B beyazzzzzz Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2013 276 19 38 İzmir 27 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tuanatg #23 Rica ederim ben sadece bildiklerimi paylaştım senınle her hastanenın farklı oluyor ama epidurallı normal dogumun farkı oluyor
Rica ederim ben sadece bildiklerimi paylaştım senınle her hastanenın farklı oluyor ama epidurallı normal dogumun farkı oluyor
T tuanatg Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2013 276 26 48 Manisa 28 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tuanatg #24 beyazzzzzz .!.: Rica ederim ben sadece bildiklerimi paylaştım senınle her hastanenın farklı oluyor ama epidurallı normal dogumun farkı oluyor Genişletmek için tıkla... ne aÇıdan normAL DOĞUM ARISIYLA YADA SUNİ AĞRIYLA MI YAPIYOLAR DİYOSUN HASTANENNE FARKI NEDİR
beyazzzzzz .!.: Rica ederim ben sadece bildiklerimi paylaştım senınle her hastanenın farklı oluyor ama epidurallı normal dogumun farkı oluyor Genişletmek için tıkla... ne aÇıdan normAL DOĞUM ARISIYLA YADA SUNİ AĞRIYLA MI YAPIYOLAR DİYOSUN HASTANENNE FARKI NEDİR
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 56.246 216.172 1.223 52 2 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tuanatg #25 http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...-epidurel-normal-dogum-dogum-yapan-varmi.html Konu tekrarı