• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

epiduralli sezeryan oldum belim ağrıyor

BenAyKizim

anneyim ben!!!!
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.447
184
698
kızlar ben epiduralli sezeryan oldum.48 gün oldu.dikiş yerlerim gayet iyi.arada sızlıyor ama normal.fakat epiduralden mi ne belim özelliklede iğnenin girdiği yer ağrıyor.sürekli değil ama ağrıdığında canım çok acıyor.hani normalde olan bel ağrıları gibi değil...benim gibi olan var mı?daha ne kadar çekicem bu ağrıyı:çok üzgünüm:

Bende epidural sezeryan oldum ama bel ağrısı yaşamadım çok şükür, daha çok dikişlerim sorun çıkardı bana..

Eğer çok ağrı yapıyorsa bence doktoruna danışmanda fayda var..Normalde epiduralin ağrı yapmaması gerekir..Anastezi işlemleri sırasında bir sorun olmuş olabilir..

MERHABALAR BENDE EPIDURALLLI SEZERYAN OLDM FAKAT BENDEDE AYNI GECMEDI HENÜZ ARA ARA OLUO BEL AGRISI AYNEN INNENIN YERI AGRIO FAKA ILK 8-9 ay daha beterdm AYAKTA FAZLA DOLASIP GEZDGM ZAMAN COK AGRIO HEMEN BELIMMI YATAGA DÜMDÜZ KOYUP DINLENDIRMEM GEREKIO YOKSA NEFESM KESILIOR,,suan oglm bir bucuk yasinda ama henüz bel agrim var....

Back