• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epiduralle Doğum Yapmak İsteyenlere Tavsiye!!!!

gulvary

CANımmmm
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
90
1
86
İzmir
3 ay oldu doğum yapalı ve belimin ağrısı halen daha geçmedi şimdi geriye dönsem epiduralle değil tam anesteziyle sezeryan doğum yapardım kesinlik tavsiye etmiyorumm eskiden sezeryan dikişleri zorluk olurdu şimdi o yok çünkü lazer var ama şimdide epiduralin reaksiyonunu yaşıyorsunuz kesinlikle epidurali ne normal doğumda nede sezeryanda kullanmayınnnnnnnn!!!! Sebebini doktora sormadım daha önümüzdeki hafta içinde arıyacağımbelkide film çektirmem gerekecek gerçi herkeste aynı şey olacak diye bir şey yok tabiiki ama yinede bu riske girilmez bana doğumdan önce bi profösör söylemişti halbuki biz kesinlikle epidurali önermiyoruz tam anesteziyle sezeryan doğum yap demişti keşke dinlemiş olsaydım eski belim yerinde olurdu barii benneyaptımki

heralde epidurali takan işinin ehli değildi. bende hiç bi sorun olmadı senin aksine çok memnun kaldım ben.

bence işinin ehli yapmalı.bende düşünüyorum ama doğum yapacağım hastanede nasıl yapıyorlar yapanlar memnun mu onu öğrenmeye çalışıcam
doktorladda konuşmadım henüz.yok derse mecburen çatır çatır doğurcam galiba:CüvCüv:

bencede takan kişinin uzmanlığı çok öenmli
bende çok memnun kaldım hiçbir ağrım sızım olmadı sadece bikaç gün başım ağrımıştı o kadar

ay bak şimdi bende korktum epiduralden ilk dogumumu çatır çatır dogurdum ama dogum sonrası dikişlerim atılırken çok acı çekmiştim şimdi sadece o acıyı çekmemek için istiyordum epidurali ama iyice arştırmak gerekiyor demekki

gulvary izmirdesin galiba nerde doğum yapmıştın?en azından bizede fikir olur

ben izmirde özel sada da epidural sezaryen oldum drum gökhan önal çok memnunum tavsiye ederim

benimde burnum tıkalı olduğu için epidural oldum
benimde belimde bi sorun olmadı
bendede kesi yerim iltihaplandı
kullanılan aletlerden olmuş
ilk zamanlar zaten zor oluyo birde onunla uğraştık
allahım herkeze güzel kolay doğumlar nasip etsin

bence de anestezi uzmanindan kaynaklanabilir.ben de yaptridim ama sancilara dayanamadigim icin.sonra da genel anestezi ile sezeryan oldum.anestezi uzmani igneyi yaparken ihtimalleri soylemisti belagrisi bas agrisi falan ama bende cok sukur hicbirisi olmadi.bu da her bunyenin bir olmadigini gosterir..

Back