• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

epidural sezeryanla dogum yapanlar yardımcı olabılırlermı?

almina_canimkizim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
69
0
36
Bursa
mrb arkadaslar bundan 8 ay once epıdural sezeryanla dogum yaptım fakat sezeryandan sonra sabah kalktımda hep belım kopacak gıbı agrıyor kımı zaman egılmekte bıle zorluk cekıyorum uyandıktan 1saat sonra bısey kalmıyor bunu yasayan arkadaslar varmı?

Bende epidural sezeryanla doğum yapalı üç ay oldu biraz ayakta durursam belim feci ağrıyor..bilseydim bel ağrısı yaptığını epidural istemezdim..sana şunu söylüyeyim bu şekilde doğum yapanların hepsi bel agrısından şikayet ediyo..

mrb arkadaslar bundan 8 ay once epıdural sezeryanla dogum yaptım fakat sezeryandan sonra sabah kalktımda hep belım kopacak gıbı agrıyor kımı zaman egılmekte bıle zorluk cekıyorum uyandıktan 1saat sonra bısey kalmıyor bunu yasayan arkadaslar varmı?

canım ben de spinal sezaryen olmuştum ama hiç böyle sorunlarım olmadı .. sana tek tavsiyem en kısa zamanda beyin ve sinir cerrahına bir görün , emar ve tahlillerle durum belli olur zaten.. şimdiden geçmiş olsun canım..

canım ben de spinal anesteziyle oldum sadece doğumu takiben 1 hafta inanılmaz şiddetli baş-boyun ağrım oldu o kadar

başka hiçbir şekilde problem yaşamadım

Epidural-spinal kombineyle sezeryan dogum yaptim.Maleseef 1 seneye yakin surdu bel agrim.Suan bebegim 2 yasinda.Hic kalmadi cok sukur.
Dogumdan sonra insanin hep bir yerleri agriyor.Alakasiz bir sekilde diz agrisi cekmistim.O da kilo verdikce gecti.Allah guc-kuvvet versin.

Back