How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Epidural sezeryan yaptım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuru
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kuru

Ziyaretçi
21.01.2010 saat 4 de doğum yaptım.oh rahatladım çok mutluyum arkadaşlar.doğum hikayemi anlatayım aslında ocak 25 de sezeryana gırecektım bebegın eşi aşşaga düşmüş diye.ama ayın 21 de kasıklarıma bır agrı gırdı yürüyemez hale geldim.kasılmalar başladı.hemen doktoru aradım gel bakalım dedi.gittim oo suyun bile azalmış çocuk kasıklara inmiş baskıyı yapanda bebekmiş.yarım içinde sezeryana alalım dedi.allahtan bende hazırlıklı gitmiştim.eşimi aradım hemen geldi hastaneye beni hazırladılar odamı süslediler veeeee odamda sondamı taktılar (çok fazla acımadı)hemşireler geldi sedyeye çıktım doğruuuu 4 kat ameliyathane bebegi unuttum tamamen vücüdüm titriyordu.neyseki ameliyathaneye girdik belden uyuşturma yapacaklar of çok korkuyorum ama oturur vaziyete geçtim iyice eğildim bir iğne yaptılar anında uyuştum ama bende bir panikk bir panik kolumdaki serumdanda bir iğne vurdular kafam bir dünya oldu yarı uyku haline girdim.evet başlıyoruz dedi doktorum ama ben korkudan ölüyorum bu arada.5 dk geçmeden ıngaaaa diye bağırdı paşamm ama çok kendimde dedğilimya zor güldüm bebegımı öptüm sonra ilk muayenesını yapıp eşime teslim etmişler.ameliyatım 45 dk sürdü ama ilk 10 dk da bebegi verdiler eşime.dikişlerimi lazerle dikmişler.neyse ameliyat bitti doktorum ohh hadi odana bakalım dedi.beni sedyeyle beraber odama cıkarıp yatagıma yatırdılar altımı güzel temızleyıp benı paket gıbı yaptılar.bebegım eşimin elinde annem kayın valıdem kuzenım kızkardesım hepsı benıı sevıyor bebegı sevıyor cok guzel bır duygu artık anne olmustum esımle aıle olmustuk cok guzel bır duyuguydu hani havayada giriyor insan.3 şişe serumdan sonra akşam 11 de ayaga kalktım ertesı gun yuruyerek taburcu oldum.şimdi 1 haftalık oldum cok rahatım dikiş bandajımı kendım actım süperim valla.bebegımde cok tatlı paşa oğllum benım ama halaaaa isim bulamadık...sezeryandan korkmayın bence çok rahat yaa...doğum yapmamış arkadaşlar korkmayın annelikk bammmmmm başkaaaaaa bir tat...

ne gzel yazmışsın kuru arkadaşım keşke herkesin doğumu senın gibi olsa merak ettim hangi hastanede doğum yaptın? ALLAH mutlu mesut etsin paşanla seni.

Back