Epidural olanlar

sonperdetiyatro

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2023
62
25
27
Arkadaşlar merhaba Ekim sonu Kasım başı doğumun var inşallah . Sezeryan olmak zorundayım bebeğimin plesentasi rahime kapamış neredeyse. Sezeryandan deli gibi korkuyorum. Sebebi de epidural. Olan var mı? Rahat mi, acılı mi. Ya da sesler korkutuyor mu doğum sirasinda?

Şöyle söyleyeyim zaten dediğim gibi iğne çok basit bir olay sadece kendinizi kasmamanız gerekiyor ediğim gibi ben ilkinde ne olduğunu bilmediğim için önce masaya yatırıldım sonra oturur şeklinde sırtın alt kısmına iğne yapılır kendini kasmamak çok önemli çünkü o girişi bulmaları lazım sen kasınca kendini onlar da bulamıyorlar ses dediğinizde herhangi bir ses yok yani bir ses duymuyorsunuz o yüzden korkmayın korkacak bir şey yok çevrenizde olumsuz konuşanları pek yani kafanıza takmayın derim bence çünkü bende ilk olacağım zaman araştırdım bazıları çok değişik şeyler söylediler hiçte dedikleri gibi olmadı herhangi bir ses de yok yani zaten kadın doğum doktorlau ebeler ayrıca başınızda biri de sürekli sizinle konuşuyor olumsuz bı anda hemen yardımcı oluyor
Biriyle konuşursam iyi olur eğer öyle olursa anlamam bile çenem düşük çünkü 😂 Allah yardımcısı olsun bütün annelerin hiç kolay değil yine de. Bı de şu çok konuşup ama boş konuşanlar olmasa 🙄

Illa Kötü de yazan olacaktır, siz iyi hikayelere odaklanın. Kolay bir şekilde atlatmanız dileğimle 😊
Amin inşallah teşekkür ederim 🥲🥲
Çişini tutamamayı ilk defa duydum, insanlar hep olumsuza odaklanıyolar nedense! normal doğumda daha çok ihtimal o. Hatta benim doğum sonrası bi iki tutamayıp işemişliğim var 🤣 Allahtan bi daha olmadı :skandal:🤣
Hahahaahhss 😂😂😂 geçmiş olsun 😂 güzele iyiye odalnacam inşallah 🥲🥲🥲

Aslında beni rahatlatacak cümlelere sohbete ihtiyacım vardı. İlk doğum ilk gebelikte sorunlu olunca bı de üstüne plesenta previa gelince . Hem epidural korkum zaten vardı eskiden beri biraz dedim yaşamış kadinlar olumlu geçen doğumlarıni anlatırsa en azından içime su serpilir evet ya yaparım derim dedim. Biz kadınların birbirine desteği gerçekten önemli . Teşekkür ederim
Aynen öyle canım ne demek rica ederim yaparsım merak etme biz anneler çocuklarımız için herşey yaparız
Biriyle konuşursam iyi olur eğer öyle olursa anlamam bile çenem düşük çünkü 😂 Allah yardımcısı olsun bütün annelerin hiç kolay değil yine de. Bı de şu çok konuşup ama boş konuşanlar olmasa 🙄
Evet benim 2.dogumda da başımda biri vardı konuşyor durumunu kontrol ediyor merak etme inşa çok rahat geçecektir 🤗

Aynen öyle canım ne demek rica ederim yaparsım merak etme biz anneler çocuklarımız için herşey yaparız

Evet benim 2.dogumda da başımda biri vardı konuşyor durumunu kontrol ediyor merak etme inşa çok rahat geçecektir 🤗
Amin amin inşallah 🥲♥️🥰

Tabii sanciyla gittim hastaneye 4 - 5 Saat cektim, sonra dayanamayinca epidurali verdiler daha sonra cok bir sey hissetmedim en azindan kivranmadim agriyla🙏
Ben ilk dogumumu normal yaptım cok zordu smdı 2. Ye hamıleyım sanırım ve dogum benı korkutmaya basladı bıle epiduralle o sancılar hıssedılmıyorsa cok sevıncem

X