Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de epidural istiyordum ama aman allahım o nasıl bir iğne öyle akannehir Şİmdi videosunu izliyorum da kocaman bir iğneyi belinden vudular sonra tel vardı ama izleyemedim devamını korkudan eyvahedigeldismile
zaten ben bu korkuyla hiç doğum yapamam gibime geliyor :bbo:
a.s.illada epidural olucam derseniz merak etmeyin o iğneyi hissetmiyorsunuz..önce uyuşturucu bi iğne yapılıyo kiiii oda hiç acımıyo sonrası zaten acısız...
ahhh ahh o kadar kararsızım ki o 4 cm oluncaya kadar herkesin sancısı bir olmuyomuş dayanabilckmiyim hadi dayandım diyelim,epidural herkesde tutmuyomuş yani uyuşmayanlar da var öyle olursa normal(epiduralsiz)doğuma zerre kadar cesaretim yok . zaten epiduralin iğnesi ağrısı umrumda değil tutcağını bilsem bi de etkisi geçince diyelimki 10 cm olmadan geçti yine ağrı kesici veriolar dimi, ya vermezlerse,?
epidural yapanlar ya da arkadaşlarından dinleyenler lütfen tecrübelerinizi yazarmısınz yoksa kesin sezeryan olcam bn :)
keşke bizimde imkanlarımız kurslara anestezi dr.larına önceden ulaşma şansımız olsa ama malesef pek yok sezeryana yönelim o yüzden çk sanırım
elifsena pzrtesi bekliorum yorumlarını , başka epidural normal doğum yapan yokmu hiçççç????
arkadaşlar ben 36+5 haftamdayım. son kontrolümde çatı muayenesi yapıldı ve kemik yapısından dolayı dr.um sezeryan olmam gerektiğini söyledi. derince eğitim ve araştırma hastanesinde yapılacak. dr.um burda spinal anesteznin çok iyi yapıldığını söyledi. kendisi de 2 çocuğundan birini genel anesteziyle diğerini spinalle sezeryan yaptırmış. spinali çok önerdi.
ben spinalle sezeryan yaptıranların yaşadıklarını, operasyon sırasında, öncesinde ve sonrasında neler olduğunu detaylı bir şekilde paylaşmalarını rica ediyorum.
bu konuda bir çok iyi yorumun yanında kötü şeyler de duydum.
sezeryanım 30 temmuzda. net bir karar vermek istiyorum....