ben de 20 gün önce falan ağrısız doğum yaptım 3 4 cm acılma olana kadar bekliyolar o zamana kadar sen sancıyı cekiyosun tabi ama sora iğneyi vurulduktan soraa mutlu son yaaa hiç ağrı sancı yok doğumunu da gayet rahat yapıyosun hiç bi yan etkisi olmadı bana doktorumlaa konusa konusa yaptım doğumumu bebeğimin doğumunun her anını gördüm çok güzeldi.epidural le doğumda kısaa sürüyoo çok kolayy oluypp herkesetavsiye ederim .
6 gün önce epidural normal doğum yapmaya çalıştım...........merak edenler lütfen dediklerimi dikkate alsın.6 gün önce doğum sancısıyla hasaneye gittim.herşey çok güzel başlamıştı...sancılar önce yarım saatte bir sonra 20 dakkikada bir,sonra 5 dakikada bir geliyor.hiçte korkulacak kadar agır degildi.taa ki doğum doktorum gelip bana epidural iseyip istemediğimi sorana kadar.5 santim açıklıktan sonra epidural verdiler ve herşey ters gitti.bebeğin kalp atışları durdu.apar topar doğumhaneye alındım.epiduralde belden aşağısı uyuştuğu için ıkınamadım.apar topar sezaryana alındım.şimdi bebeğim iyi çok şükür.ama ben kötüyüm.hem alttan hem göbekten dikişlerim var.bebeğimi kuçağıma almıyorum. emziremiyorum............keşke epidural olmasaydımda .biraz daha dişimi sıkıp normal doğursaydım.......
Bende henüz dr umla doğum şeklini konuşup netleştirmedim ve sürekli araştırıyorum..epidurelde tek korkum sizin anlattığınız olay işte(( ıkınamama meselesi yanii..sancınız 5 dakkada bir gelmeye başlamış.o kadarda korkulacak derecede değildi diye yazmışsınız.ondan sonrada bişey kalmamış aslında ama gerisi nasıl hissedilirdi tabi orası da var..ben bölede olanları okuyunca epidureldende çekiniyorum bilmiyorum ne olcak..sizede geçmiş olsun buarada..bebğinizle mutlu sağlıklı bir hayat dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?