EPİDURAL NORMAL DOĞUM YAPANLAR YARDIM EDİNNNNNNNNN

papatyadanhayalleer

Sanal İnsan
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
74
230
93
33
Kızlar daha doğumuna 5 ay var ve normal doğumdan çok korkuyorum sezeryannn daaaaa olmak istemiyrm epidural doğum için iyi bi hastane seçmem gerek her hastanede epidural (halk arasında prenses-ağrısız doğum) yapılmıyor anestezi isi bu konuda deneyimli uzman olması gerekiyor istanbulda doğum yapan pek tanıdığım olmadığı için bu konuda deneyimlerinizi ve yardımlarınızı önerileriniiziii bekliyorummmmmm ??????
Umarım EPİDURAL normal doğum yapanlarıııınız bu yzımıııı görürrrrrr....
En Büyük KK:KK42::anne::anneadayı::KK12::KK43:

Selam canım, istanbulun ne tarafında oturuyorsun bilmiyorum ama ben Pendik Bölge Hastanesinde epidural normal doğum yaptım.

Ben epidural takıldıktan yarım saat sonra acıyı hissetmeye başladım ancak bir arkadaşım benden once yine aynı hastanede epidural ile çok rahat ve acısız doğumunu yaptığını anlatmıştı.

Yani işin özü, hastanede epidural yapan uzman var, ama hissetme olayı kişiden kişiye değişiyor:emir_bebek:

ist'da değilim fakat, bende epiduralle yaptım, dikkat etmeniz gereken şey anestezi uzamanının işinde iyi olması, ben çok ama çokkk rahat bir dogum yaptım, umarım siz de öyle olursunuz :)

Selam canım, istanbulun ne tarafında oturuyorsun bilmiyorum ama ben Pendik Bölge Hastanesinde epidural normal doğum yaptım.

Ben epidural takıldıktan yarım saat sonra acıyı hissetmeye başladım ancak bir arkadaşım benden once yine aynı hastanede epidural ile çok rahat ve acısız doğumunu yaptığını anlatmıştı.

Yani işin özü, hastanede epidural yapan uzman var, ama hissetme olayı kişiden kişiye değişiyor:emir_bebek:
Çok teşekkürler Anadolu yakasındayım bölge hastanesinde muayenelerim oluyor ama hiç doktora sormadım yapılıyormu diye normal doğumu teşvik eden ve epidural istediğim için bu işi iyi yapıp memnun kalanlardan tavsiye bekliyorum

ist'da değilim fakat, bende epiduralle yaptım, dikkat etmeniz gereken şey anestezi uzamanının işinde iyi olması, ben çok ama çokkk rahat bir dogum yaptım, umarım siz de öyle olursunuz :)
Ne kadar güzel inşAllaah banada güzel doğum nasip olur..bu iyi anestezi uzmanını nasıl seçeceğim bilemiyorummmmm:KK43:

arastırmaya çalışın, cevrenızden falan bır baglantı bulabılrısnız belkı.. korkmayın cok rahat bır dogum seklı, sohbet ederek dogum yapıyorsunuz :)
İzmirdr olsa epidural normal doğum yapan tanıdıklarım var ancak istanbulda hiç tandığım yapan yok teşekkürler bakalım doktor doktor sorucam :110:

Kızlar daha doğumuna 5 ay var ve normal doğumdan çok korkuyorum sezeryannn daaaaa olmak istemiyrm epidural doğum için iyi bi hastane seçmem gerek her hastanede epidural (halk arasında prenses-ağrısız doğum) yapılmıyor anestezi isi bu konuda deneyimli uzman olması gerekiyor istanbulda doğum yapan pek tanıdığım olmadığı için bu konuda deneyimlerinizi ve yardımlarınızı önerileriniiziii bekliyorummmmmm ??????
Umarım EPİDURAL normal doğum yapanlarıııınız bu yzımıııı görürrrrrr....
En Büyük KK:KK42::anne::anneadayı::KK12::KK43:
Ben yaptim yeni canim. Cok memnun kaldim. Cok sukur hicbisy hissetmedm. Gule oynaya yaptim desem yeridir. Ama cok kotu durumlar yasayanlarda var. tavsiyem bu konuda gercktn uzman bi hastanede yapman. Ben ikinma zamanlarini kendim bile anlyrdm. Esim hemsire ve ben ucumuz yaptik en son dr geldi son bi ikinmayla cocugu cikardi:)) oncesinde 1-2 saat sanci cekmistm. Epidrl yiyince 15 dk icinde gecti zaten snrada 2 saat sonrasinda basladik. 40 dk icinde oldu cok sukur

Bende cok istiyordum 5 cm ye kadar cok zor bekledim sancidan sonra takildi o arada suni sancida verilmisti o cok kotuydu tam epiduralin etkisini gormeye baslicakken acil sezeryana alindim bebegimin beline kordon dolanmisti ve kalp atislari yavaslamisti ama amelyattan sonra epiduralin cok faydasi oldu agri hissetmedim fazla bence prenses dogum en guzeli

Ahhh Geçmiş yıllar oğlum 3 yaşında oldu bile☺️ Doğrusu doğumdan sonrası daha zor tecrübesizlikkkkk vede büyüdükçe çocuk çok hareketli ise duvarlara tırmanacak kadar 🤷‍♀️😂 doğum hiçte öyle korktuğun kadar zor geçmedi normal epiduralsiz doğum yaparken buldum kendimi 😇 çok ta güzel doğum yaptım çok şükür iyikide epidural olmamışım 🙏hiçte anlattıkları gibi dehşet dolu ağrı sızıda olmadı epidural istiyordum ama 8 cm açılma ile doktoruma gidince artık vuramayız iğneyi dediler şükürler olsun ağlayarak korkarak girdim gülerek dans ederek çıktım💃💃hiç korkmayın Allaah kadınlara öyle bir güç vermişki o an anlıyorsunuz 🙋‍♀️

Back