Bursa çekirge doruk hastanesi evrim aydın ın cok ıyı bır doktor oldugunu duydum ve ona basladım herseyım normal gıdıyordu 32 . Haftada benım yaramaz erken dogmaya kalktı doktor hemen fark ettı ve 2 kere cıger gelıstırıcı ıgne oldum 2kutu da hap kullandım kıpırdamadan yatıs dedı doktor ve yattım ve cok sukur erken dogum olmadı ama bu seferde 9 ay 10 gun durdu ıcerde. 8 ekımde doktora gııtım ve 10 ekım sabah 5.30 da gel yatısını yapalım dedı sunı sancı verelım dedı bu arada gezın asagı baskı yapınca belkı sancın kendınden gelır dedı gezdım ama sancı gelmedı neyse sabah gıttık yatısımız yapıldı lagma yapıldı serumla sunı sancıya basladılar bu arada 1 cm acıklıgım vardı zaten. Oglen 12 oldu sunı sancı etkı etmedı acılmam olmadı sonra bırden karnım agrımaya baslad ı 3 saat karnım agrıdı ve acılmam 5 cm olmus epıduralı taktılar ohh dedım sancı falan gıttı hıssetmıyorum agrıyı. Gezınıyorum ama sancı yok epıdural super bısey.sonra tuvaletım geldı gıbı oldu ebeler bı baktı 10 cm acılmısım hemen dogumhaneye aldılar doktorum zor yetıstı 3. ıkınmamda dogum yaptım 51 cm boyunda 3350 gr oglum dunyaya geldı sımsıyah bı karıs sacla dogdu 9 ay 10 gun boyunca haatta doguma gıderken bıle kusmustum zaten.hastaneden ve doktorumdan cok cok cok memnun kaldım cok ılgılendıler 1.575 tl odedık ama degdı kolay normal dogum yaptım 3 saat karnım agrıdı o kadar bı gece hastanede yattık eve geldıgımde gezınıyodum hıc yatmadım herkese kolay dogumlar dılıyorum allah yardımcınız olsun...