epidural ile ilgili bilgi

buse09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2021
46
14
38
merhaba anneler ben hamileyim ve sizlerin tecrübelerinden yararlanmak istiyorum benim çok feci bel ağrım var hatta kalçama vuruyor ve kitliyo bazen yürüyemiyorum sizce doğumda epidural yaptırsam benim için çok büyük bir risk olur mu acaba epiduralda felç riski diyolar bu konuda nolur bilgi verin çok korkuyorum

Hayırlı doğumlar. Onu doktorunuz ile konuşmanız gerekiyor. Ben epidural ile 3 doğum yaptım. Felç olma kısmını iğne yapılırken çok hareket ederseniz omuriliğe zarar verir felç kalınır derdi doktorum. Epidural yapılırken doktorum sancı geldiği anda söyle biz duracağız diyordu. Sancı ile sağa sola kıvranınca iğnede nereye gelecek belli değil.bel fıtığı olmasın sizin ki?

Ben iki doğum yaptım bu şekilde.Doktorunuza ve özellikle anestezi uzmanınıza güveniyorsanız hiçte korkulacak birşey değil.Hakkinizda hayırlısı olsun.

sanırsam bel fıtığı fizik tedaviye gitsem hamileyim diye bişeyde yapamıyorlar bu felç olma riski beni çok ürkütüyo açıkçası

sizinde aynı böyle bel ağrınız mı vardı acaba
Yok ben bel bölgesinde hiç ağrı yaşamadım.Oldukca başarılı geçti operasyonlar,sadece ikinci doğumumun üzerinden 9 sene geçmesine rağmen dikiş yerleri arada sizlama yapıyor ama sezaryen ile doğum yapanların büyük kısmında oluyormuş bu zaten.Tek sıkıntım,inanılmaz baş ağrısı olmuştu bende,bu da nadir rastlanan bir durummuş.

Korkmadınız mı hiç yaparken çünkü felç kalma riski gibi şeyler söylüyorlar hamgi hastanede yapmıştınız acaba

Korkmadınız mı hiç yaparken çünkü felç kalma riski gibi şeyler söylüyorlar hamgi hastanede yapmıştınız acaba
Yooo hiç korkmadım ben,doktoruma çok güveniyordum ve etrafımda çoğu arkadaşım bu şekilde doğum yaptı.Sonucta bütün cerrahi müdahalelerin bir riski var.Ben Lüleburgaz'da yaptım doğumlarımı.

Yooo hiç korkmadım ben,doktoruma çok güveniyordum ve etrafımda çoğu arkadaşım bu şekilde doğum yaptı.Sonucta bütün cerrahi müdahalelerin bir riski var.Ben Lüleburgaz'da yaptım doğumlarımı.
çok teşekkür ederim desteğiniz için umarım bende sizin gibi rahat bir doğum geçiririm

çok teşekkür ederim desteğiniz için umarım bende sizin gibi rahat bir doğum geçiririm
Rica ederim,ama siz korkuyorsanız ve sezeryandan başka bir seçeneğiniz yoksa genel anestezi tercih edin bence,belden kaynaklı bir sorun yaşarsanız ileride belki buna bağlayabilirsiniz.Kafaniz daha rahat olur en azından.Sağlikla alırsınız bebeğinizi kucağınıza inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…