epidüral doğumcular lütfen fikir..

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
68
selamlar ben 32 haftalık hamileyim .
allah izin verirse epidüral normal doğum yapacagım lakin
bugun doktorumla konustum anestesı bazı kadınlara olmuyormuş acı cekıyormuşsun.
uyuşmuyomuş.
yani epidüral dıye umıtlenıp. normal doğum yapabılırmısım.
bende korku var bıraz
epidüral doğum yapanlar yorum yazabılırmı acaba?

aslında bende öyle doğum düşünüyorum ..özel doktora gitmiştim o normal doğuma teşfik etmek için korkan annelere sancı azaltan yönetemimiz demişti..prenses doğum diğer adıyla da..senelrdr bu yöntem var kuzenim öyle doğum yapmıştı hiç duymadım dedi..bende epidural spiral kombine anstezi istyrm da..bilmyrm bi aklımda normalyap diyo sancı çekmektn bende korkuyrm ama..devlet vuruyomu o iğneyi acaba?bilgin varmı sona nda vazgeçebilirim yani..

sadece özel hastahaneler yapıolar,risk olarak düşünülürse hepsinde bir risk var bende normal doğum bekliodum epiural olarak ama açılmamın 4cm olması gerekior epidurali yapmak için açılmam olmadığından saatlerce suni sancı çektim ve sonunda sezeryana girmek zorunda kaldım epidural sezeryan oldum ama hiçbir sorunla karşılaşmadım...zaten anestezi uzmanları başında beklior doğum süresince uyuşmayan bölge olursa bekliolar dozu arttırıyorlar.allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…