Bende epıdural dusunuyorum allahın oznıyle ama devlet epıdural yapmıyor dıye blıyorum..
eveeet yapılıyo yani sanırım lokal anestezili olanda belden yapılıyo. genel olanda damardan verilir yine heralde.belden iğne sezeryanda da yapılıyor diye biliyorum ??
ya ben de öyle duydum o yüzden heveslendim.artık devlet karşılayacak diye bir haber okumuştum
teşekkürler, bebeğini bekleyen tüm anne adaylarına hayırlı doğumlar inşallahherkese hayırlı dogumlar inş
amin canım sağol iyi dileklerin içinİnşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde evladınızı kucağınıza alırsınız...
o ne oluyo yani canım açar mısın biraz ?Ben 3 martta Spinal doğum ile dünyaya getirdim oğlumu.
o ne oluyo yani canım açar mısın biraz ?
hayırlı olsun yawrun canım..Ben dogum yaptim hem de ne epidural ne uyursturma hicbisey kullanmadan. Catir catir dogurdumertesi gun de evimin isini yaptim ben herkese tavsiye ederim normal dogumu..
canım devlet karşılıyo diye biliyorum ben ama çoğu hastanede henüz ekipman yokmuş. ben doğum anında ağlayıp epidural istiyorum diyince öyle dedi doktor bana.. doğum yapacağın hastaneyle önceden bi görüş istersen..Bilgisi olan arkaaslara soruyorum, devlet epidurali karsiliyo mu?