epidural doğum (prenses doğum)

myadesmom

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
6.990
7.293
kızlar selam, bi kaç gündür doğumun nasıl olacağı konusunda çok düşünür oldum hatta itiraf edeyim kafayı yemek üzereyim. normal doğum istiyorum inşallah tabi ki ama bi yandan da ya yapamazsam ya beceremezsem ya bebeğime bişey olursa ya bana bişey olursa doğum esnasında bebeğimi yalnız bırakırsam diyeeee diye evhamlanıyorum, sezeryan mecbur kalmadıkça yaptıramayacağım bişey çünkü narkoz korkum var hem de sezeryan bi doğum çeşidi değil bi ameliyat gibime geliyo ondan daöyle korkuyorum,
bir iki gün önce bi özel hastane kataloğunda gördüm epidural doğumu. ben devlette doğum yapıcam zaten sigorta karşılıyo diye biliyorum ama onda da risk var iğne belden yapıldığı için..
sizler ne düşünüyosunuz?

galiba hiç kimse duymadı ? ? ?

belden iğne sezeryanda da yapılıyor diye biliyorum ?? ben epidural normal dogum yaptım ilk cocugumda, acaip konforlu bi dogum şekli.. yine aynısını düşünüyorum, artık devlet karşılayacak diye bir haber okumuştum, çünkü önceden karşılamıyordu ben 7 yıl önce iğne için 100 tl ödemiştik diye hatırlıyorum.. herkese hayırlı dogumlar inş :)

Bende epıdural dusunuyorum allahın oznıyle ama devlet epıdural yapmıyor dıye blıyorum..

Bende epıdural dusunuyorum allahın oznıyle ama devlet epıdural yapmıyor dıye blıyorum..

yanılmıyorsam okudugm haberde normal doguma kadınları yonlendırmek amacıyla devletınde bu ıgneyı artık yapacagı yazıyordu... ama hangı tarıhten ıtıbaren bunu yaparlar orasını bilemiyorum

Sezeryanla doğum yaptım ben belden aşağıdan uyuşturularak.Devlette yapılıyor mu bilmiyorum ama özel hastanede narkoza karşı vücudunun yan etkisinin olup olmadığına karşı tahlil istiyorlar.En azından doğumdan 1 hafta önce bana bu testi yaptılar.İnşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde evladınızı kucağınıza alırsınız...

belden iğne sezeryanda da yapılıyor diye biliyorum ??
eveeet yapılıyo yani sanırım lokal anestezili olanda belden yapılıyo. genel olanda damardan verilir yine heralde.

artık devlet karşılayacak diye bir haber okumuştum
ya ben de öyle duydum o yüzden heveslendim.

herkese hayırlı dogumlar inş
teşekkürler, bebeğini bekleyen tüm anne adaylarına hayırlı doğumlar inşallah

İnşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde evladınızı kucağınıza alırsınız...
amin canım sağol iyi dileklerin için

Ben 3 martta Spinal doğum ile dünyaya getirdim oğlumu.

Ben dogum yaptim hem de ne epidural ne uyursturma hicbisey kullanmadan. Catir catir dogurdum ertesi gun de evimin isini yaptim ben herkese tavsiye ederim normal dogumu..

Epiduralla normal doğum yaptim çok rahat bir doğum sekli yapan iyi bir uzman olursa sonrasindada bir sikintiii yasamazsiniz.özel bir hastanede600 tlye yyaptimm 1 yill önce devlet hastanelerinde var mi bilmiyorum

Bilgisi olan arkaaslara soruyorum, devlet epidurali karsiliyo mu?
canım devlet karşılıyo diye biliyorum ben ama çoğu hastanede henüz ekipman yokmuş. ben doğum anında ağlayıp epidural istiyorum diyince öyle dedi doktor bana.. doğum yapacağın hastaneyle önceden bi görüş istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…