mrb kızlar benim 3 yaşında oğlum var.bursadayım ,bursada zübeyde hanım doğum evinde epidural sezeryan oldum.açıkcası çok memnun kaldım.ben bayılmaktan korktuğum için böle bi yöntemi tercih ettim, zaten sezeryan olcaktım bebeğim makat gelişliydi.şöle anlatayım sonda takıldı sonra iğnemi vurdular ameliyat masasındayken oturur pozisyonda vurdular, iğnenin ucunu bile hissetmedim ve yatırdılar, yatırdıkları anda ayaklarımda sıcaklık hissettim ve karıncalanma ve hemen uyuştu.ameliyat esnasında anestesi uzmanı başımdaydı sadece hemşirelerin felan dokunduklarını hissediyosun ama acı yok ameliyathaneden de korkulcak bişi yok pop müzik çalıyodu çünkü:)
ameliyat sonrasında 2 gün ağrınız oluyo ama ağrı kesici yapıyolar hemen ağrı geçiyo yani epidural sezeryandan korkulcak hiçbişi yokmuş dayanılmıcak ağrım olmadı .ben hastaneye doğuma giderken dudağımda korkudan uçuk çıkmıştı:)ama boşuna korkmuşum.
daha sonrasında belimde bir hafta ağrı oldu ama bir hafta sürdü, ondan sonrada hiçbir şikayetim olmadı ama kendimi korudum, kolladım, dikkat ettim ,saolsun annemler kayınvaldemler baktılar 20 gün boyunca
çok uzattım ama anlatmak istedim umarım faydalı olmuşumdur keşke banada anlatan olsaydı :)