Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm bende bursadayım 2 aylık bebeğim var epidural deilde sipinal oldum hemen hemen aynı anestesi şekli
bende şiddetli baş ağrısı çektim mahvoldum diyebilirim tam 1 hafta sürdü,hangi hastanede doğum yapcan doktorun kim ?anestesi uzmanı çok önemli bu konuda
ben ilk oğlumu zübeyde hanım da yaptım doktorum sühendan benderliydi çok memnun kaldım hemde sipinal olmuştum gene ve hiçbi problem yaşamadım
ama bu sefer doruk hastanesinde doğum yaptım dikişlerim iltihap yaptı sipinal anestesi yan etki yaptı berbat,birde ameliyathanede nefes problemi yaşadım hiç umduğum gibi olmadı
ilk doğumum oysaki aynı şekildeydi ve çok rahattı
keşke gene zübeydede yapsaydım doğumu onlar daha tecrübeli çünkü
Bir ara cesaret geldi epidural normali düşündüm. Ama ondanda soğudum. Komşum normal doğum yaptı ama 10. gününde bile paytak paytak yürüyordu alttaki dikişlerden dolayı. Onu görünce tekrar sezeryana döndüm. Alt tarafta 1-2 dikiş olsa iyi ama çok olunca idrar yapmak eminim işkence oluyordur. Doktor neden sana sezeryan dedi
evet orayı pek tavsiye etmiyorlar ama zübeyde dediğin gibi daha tecrübeli ve temiz. benim zübeydede şansım pek yolunda gitmedi. Jimere gidiyorum Jale Hanıma. ilk bebeğimi 2 aylıkken kaybetmiştim. bu sefer herşey iyi gidiyor çok şükür. sigortalı olarak gidiyorum ama doğum ücretini vs. göze aldım artık. epidural anestezi istediğimi söyledim, Jale Hanım direkt olumlu yanıt verdi. yan etkilerinden biraz endişeleniyorum ama bebişin ilk sesini duyacak olmak, onu kucağıma alabilmek, hem babası da doğuma girebilir.. doktorumun tecrübesine çok güveniyorum aslında. anestezi uzmanını bilemiyorum tabi..