epd.sezeryan yapan arkasşlar yardımmmm!!

kardelenn35

bebeğim iyiki doğdun ...
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
1.436
0
AMELİYATA GİRERKEN SAKİNLEŞTİRİCİ FALAN VERİOLAR MI ARKADAŞLAR? VERMİOSALAR MÜMKÜN DEĞİL BENİ SOKMAZLAR O AMELİYATHANEYE ORTALIK İNLER VALLA.. BEN ÇOK HASSAS ÇOK DYGSL Bİ İNSANM NORMALDE BOLEDM Bİ DE HAMİLELİKTE DÜŞÜNN.. ARKADAŞLAR BU KONUDA YARDMCI OLRSANZ ÇOK SEWİNİRİM GERÇEKTEN.. BİRDE BEN 32+2GÜNLÜK HAMİLEYM..VE HERŞEYEAĞLIYORM YAA:KK43::teselli:

sakinleştiri vermediler bana.ama anestezi doktorum ve kendi doktorum okadar tatlı dilli ve ekip okadar şakacıydıki gerek bile kalmadı çok güzel geçti ameliyat.gülerek şaka yaparak girdim doğuma.keşke o anları tekrar yaşasam.hiç korkma arkadaşım,herşey yolunda gidecek.senin korktuğunu görürse doktorun sakinleştirmek için elinden geleni yapar bence.

Geçen yıl ekim ayında doğum yaptım. Hem normal doğumdan korktuğum hemde bebeğimin ilk ağlamasına şahit olmak istediğim için epidural sezeryanı istedim.Ancak 15 dakika ara ile belimden 3 defa iğne vurmalarına rağmen uyuşma gerçekleşmediğinden malesef genel anestezi ile yaptım doğumumu. Bence korkma doktorlar artık bu işin ustası olmuşlar öyle dayanamayacağını falan hissederlerse seni hemen uyuturlar. Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

ayy saoln arkadaşlar ya keşke panik yapmasam bende ama nerede.. ALLAH M SİZE VE ÇOCKLARINIZA UZUN ÖMRLER VERSN İNŞALLAH..ama sanrm dr bana sakinleştrici vermek zornda kalacak:)

korkma doğumda öyle bir güç öyle bir sakinlik geliyorki kendini dünyanın en güçlü insanı hissediyorsun. Kendini bebeğine ve onun sağlıklı doğmasına odakladığından abartılı bir tabir olacak ama kolunu kesseler acımaz gibi geliyor insana.

sakinleştirici falan vermiolar şekerim... beni tanısan ben de acaip korkak biriydim ama o an o kadar sakin oluyor ki insan merak etme
ama yine de çok korkarım diosan genel anestezi yaptır

kesinlikle genel aneztesi istemiyorm.. ALLAHM KORSN YA.. ben doktormla konştm ve bana bebeğim çıkana kadar sakinleştrici vermeyeceğini bebk doğdktan sonra dikişler devam ederken istersem vereceğini soledi.. ama ben ameliyata girmeden önce istiorm yaaa

canım ben 8 martta epidural sezeryanla doğum yaptım. bende senin gibi korka korka bir telaşla girdim çünkü kendimi normal doğuma hazırlamıştım ama olmadı. sezeryana son anda karar verildi. ama inan bana bir daha doğum yaparsam yine epiduralli tercih ederdim. bebek doğduktan sonra sakinleştirici yapabiliyorlar. ondan önce yapmıyorlar ama merak etme ameliyathaneye girdikten 5 dakika içinde bebeğin dünyaya geliyor zaten bebeğini izlerken zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun

Kızlar,hiç endişe etmeyin.ben yine hamile olsam yine epiduralli sezeryan yaparım.nisanda doğum yaptım ki bende korkuyordum.ama kendime hep dedimki bu bebek bir şekilde doğacak,kaçışın yok..rahat olmaya çalıştım.sakinleştirici vermiyorlar,ama çok rahat bir doğum oluyor..
fazla düşünmemeye çalışın,rahat olun ve bebeğinizi düşünün sürekli.herşeye değer..

ya bole sizlerden duyunca çok rahatlıyorum sonuçta dünyada doğm yapacak tek insan ben değilim dilerim Allahm güsel ve haylı doğmlar yapmamı ve tüm hamilelirin yapmasını nasip eder..

AMELİYATA GİRERKEN SAKİNLEŞTİRİCİ FALAN VERİOLAR MI ARKADAŞLAR? VERMİOSALAR MÜMKÜN DEĞİL BENİ SOKMAZLAR O AMELİYATHANEYE ORTALIK İNLER VALLA.. BEN ÇOK HASSAS ÇOK DYGSL Bİ İNSANM NORMALDE BOLEDM Bİ DE HAMİLELİKTE DÜŞÜNN.. ARKADAŞLAR BU KONUDA YARDMCI OLRSANZ ÇOK SEWİNİRİM GERÇEKTEN.. BİRDE BEN 32+2GÜNLÜK HAMİLEYM..VE HERŞEYEAĞLIYORM YAA:KK43::teselli:
ben korkaklikta sana fark atan biri olarak o kapidan girdim bir sakinlik coktu ustume muzikler neseli doktorlar nasil iyi geldi bana sampanya kadehimiz eksikti gobek ata ata dogurdum:sm_cool::dance:: esimde basimdaydi 20dk isim bitti vallahi daha izin verseler yatardim nasil bir rahatlik ama bebegimi gordum un helvasina bulanmis uzun kirpikli merakli bakisli bir bocek bana bakti doktora dedim bosver dikmeyi bir ara gelirim dikersin odaya cikiyim kizimla basbasa kalayim dr tabi bagirsaklarini tutarsan koridora dokulmezler dedi ay bak o gunu ozledim simdi 2.ye kadar bekliycem mecburen:çok üzgünüm:

ben korkaklikta sana fark atan biri olarak o kapidan girdim bir sakinlik coktu ustume muzikler neseli doktorlar nasil iyi geldi bana sampanya kadehimiz eksikti gobek ata ata dogurdum:sm_cool::dance:: esimde basimdaydi 20dk isim bitti vallahi daha izin verseler yatardim nasil bir rahatlik ama bebegimi gordum un helvasina bulanmis uzun kirpikli merakli bakisli bir bocek bana bakti doktora dedim bosver dikmeyi bir ara gelirim dikersin odaya cikiyim kizimla basbasa kalayim dr tabi bagirsaklarini tutarsan koridora dokulmezler dedi ay bak o gunu ozledim simdi 2.ye kadar bekliycem mecburen:çok üzgünüm:

ayyy süpersn valla ya güldrdn beni :) ALLAH razı olsn .. inşallah bende bu kadar korkunun üstüne senn dediğin gibi diyebilirim:)

ayyy süpersn valla ya güldrdn beni :) ALLAH razı olsn .. inşallah bende bu kadar korkunun üstüne senn dediğin gibi diyebilirim:)

merak etme hic oyle bekledigin gibi urkutucu degil inan bak kac kisi olduk herkez memnun ben 3saat sonra hastanede geziyordum dus aldim ayni gun bandajimi bile cikardim gaz desen aksam uzeri coktan cikmisti dort gozle 2.yi doguracam diyorum anla yani vallahi keyfini cikar anacim o epiduralin hapi varsa ver bana dedim doktora nasil bir rahatlik kus gibisin kus hayirli dogumlar arkadasim a.s.

merak etme hic oyle bekledigin gibi urkutucu degil inan bak kac kisi olduk herkez memnun ben 3saat sonra hastanede geziyordum dus aldim ayni gun bandajimi bile cikardim gaz desen aksam uzeri coktan cikmisti dort gozle 2.yi doguracam diyorum anla yani vallahi keyfini cikar anacim o epiduralin hapi varsa ver bana dedim doktora nasil bir rahatlik kus gibisin kus hayirli dogumlar arkadasim a.s.

aminnn inşallahhh canm hayrlısıyla doğrmm da... ne güselll bole rahat olmak..a.s.

canım bende sezeryan yaptım acaip korkak birisiyim ama ameliyata girerken çok sakindimm hiç korku yoktu benden sana tavsiye geneli tercih et sonra korkup beni uyutun deme:) genel daha rahat hiç bişi duymuyosun diğerinde belki keserlerken falan panik yaparsın çünkü acı değil ama hissediyomuşsun hareketlerini sen bilirsin canım allah yardımcın olsun ama korkulacak bişiy yok

canım bende sezeryan yaptım acaip korkak birisiyim ama ameliyata girerken çok sakindimm hiç korku yoktu benden sana tavsiye geneli tercih et sonra korkup beni uyutun deme:) genel daha rahat hiç bişi duymuyosun diğerinde belki keserlerken falan panik yaparsın çünkü acı değil ama hissediyomuşsun hareketlerini sen bilirsin canım allah yardımcın olsun ama korkulacak bişiy yok

yok canm ya genel anestezi asla istemiorm o riskli ve ameliyattan sonrası epd.egoredaha zor...

hissetmekte sayilmaz soyle bir salliyor ama ne aci ne his masaj gibi ve 5dkk icinde bir bebis aglamasi iste o an benim gibi deliler hemen kalkmak isteyebilir

hem genel anestezide bircok ilac bebegine geciyor epiduralde hemen emziriyorsun sutum aninda geldi aninda emzirmistim ama en guzeli onun ilk anini gormek ilk sesini duymak kizimi babasi aldi basimda otururlarken o bakislari vardi merakli merakli pamuk sekerim benim aglamadi bile cok fazla bak teyzesi su resme lokumum benim onun icin herseye deger

kızlar benim doğum hikayem anlatmakla bitemez.belkide en çok tırsanınız korkak olanınız benim içinizde.bende bi evham bi evham sormayın gitsindi.annem benden çok telaşlıydı.çünkü ufacık yarada bile inletirdim.ama varya bi daha olsun bi daha epidural doğumu yaparım.ogünü hiç unutamıyorum.çok keyifliydi.bizim kız sezaryan olmasına bile rağmen o kadar keyifli yatıyormuş ki orda drların çekmesine rağman zor gelmiş.gerçi drlarım süperrrrdi müzik felan dinledik.dikiş kısmında sıkıldım tabiki.biran önce bebeğimi kollarıma almak istedim.şimdide gerçi çok üzüyor sıpa ama olsun değer anne olmak bu sanırım.doğum hikayemiz bile bi garip ya bizim...

X