• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eose kirpik serumu kullanan var mı?

Clematis

Dün bitti, yarın henüz yaratılmadı, an'ı yaşa...
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2007
32
4
288
74
Birkaç yıldır Eose kaş ve kirpik serumunu duyuyorum ama hiç kullanmadım.
İçinizde bu serumu kullanan, memnun kalan ve ya kalmayan lütfen deneyimlerini paylaşabilir mi?
Kısaca işe yarayıp yaramadığını bilmek istiyorum:110:

Birkaç yıldır Eose kaş ve kirpik serumunu duyuyorum ama hiç kullanmadım.
İçinizde bu serumu kullanan, memnun kalan ve ya kalmayan lütfen deneyimlerini paylaşabilir mi?
Kısaca işe yarayıp yaramadığını bilmek istiyorum:110:
Ben kullandim boyle seyler sadece kullanirken iyi eose yerine select lash tavsiye ederim

Cevap için teşekkürler sevgili
Prencesx, select lash ı araştırayım bakalım.
Eose fiyatı 100 tl. üzerindeydi, 10 ml.

Ben eoseyi kirpiklerime kullandim ve butun serumu bitirmedim bile fakat gozle gorulur sekilde bir uzama oldu ozellikle alt kirpiklerde ozel gunlerde makyaj yaptirdigimda makyozler her seferinde ne kadar guzel takma kirpik gibi diyorlar hatta. Eose kullanmadan oncede halis zeytinyagini bir cezvede yuksek ateste soyle bir isitip cok kaynatmadan ocaktan alip bir pamuk yardimiyla alt ve ust kirpiklerime suruyordum gece yatmadan once belki onunda faydasi olmus olabilir ben ikisinide oneririm.

merhabalar bende dün aldım eose kirpik serumunu özenle 6 hafta kullanıcam bakalım sonuç alabilecekmiyim, kirpiklerim uzun değil ama kıvrık rimel sürdgmde iyi duruyor makyaj yapmayı pek sevmem doğal olarak uzaması en güzeli olur . inşallah uzar kirpiklerimiz kızlarrrr :):KK9:

Eeosse kullandım bir tüp ikinciyi sipariş ettim.Güçlendi dolgunlaştı biraz.İndirimli mesela 60tl alabileceğiniz siteler mevcut

Eeose kaş kirpik serumunu kullandm kampanyalı 2 tup almıstım hem kaslarımda hemde kırpıklerımde kullandım 1. Tup bıttı yanı 1 ayın sonundakı gozlemım su yonde olmayan bır yerde kıl cıkarmıyor sadece olanı guclendırıyor kaslarda etkılı degıl sadece kırpıkler ıcın kullanmanızı tavsıye ederım. Kirpikleri uzattıgı dogru ozellıkle rımel suruldugunde takma kırpık gıbı duruyor bazı yerlerde dokulme sorunu yasayanları okumustum ama ben dokulme gıbı bır sorun yasamadım ☺️ yanı ben arada bır alıp kullanmaya devam ederım ama mucıze yaratmadıgı ıcın butce zorlamaya gerek yok umarım faydalı olur denemek ısteyenlere

merhabalar ben Eose kullanalı 1 ayı geçiyor uzama hissettim gercekten tuy çıkartmıyor sadece olanı uzatyor kaşımdaki boşluğu doldurmadı ordan yola çıkarak söylüyorum bnu ama kirpiklerimde uzama var gercekten 2. tüpü aldım yanlz aldgm eczanede Eose Ford vardı bu sferde onu aldım o şekilde devam ediyorum onun üzerinde 14 günde sonuç yazıyordu ama birşeylerin faydasını görmek için dewam etmek gerektiğini düşünüyorum herkesin kıl yapısı farklı 2. tüp bitince tekrar gözlemlerimi yorum olarak paylaşacağım :21:

Kızlar kirpikler 28 günde bir kendini yeniler dökülür ve çıkar lumigan diye bir göz tansiyon ilacı var . Goze kaçması halinde goz tansiyonunuza zarari olabilir fakat kulak çöpü ile kirpik diplerine bu damlayı uygulayanlari iyi sonuc alanlari gördüm ..ama dediğim gibi bu bir damla genelde yaşlı insanlara göz tansiyonu icin veriliyor yani goze kaçması sakincalı

image.jpeg
Merhaba LR nin Lash Serumunu tavsiye ederim ve yardımcı olurum

Bende lr lash serum kullanıyorum ve kirpiklerm var artıkl.. Kesınlıkle dogal urun kullanmalısınız.. Uye olana sanırım 66 tl idi.. Uyelikmiçin yardımcı olurum size

Back