Premature Bebekler Eoprotin

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

a_can

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2011
219
0
46
Adana
Merhaba arkadaşlar,

Aranızda kullananlar ve bilenler vardır diye düşündüm... Dr eoprotin önerdi anne sütüyle birlikte vermem için... Ama fiyatı malum gücümüz yetmiyor... Bunu alabilmek için hastaneden rapor falan çıkarılıyor mu? Rapor falan çıkarıp devlet karşılar mı?

kardeşim eczacı olcak canım o söyledi rapor çıkartılabliyormuş.biz 1 kutu kullandık 145 ödedik.ama şunu söleyim hiç doktorun dediği gibi kullanmadım günde 3 kez verdim 30cc kadar mamayı bıraktığımızda 2700 dü bıraktıktan sonra kilo alımı 300-400 arası haftalık.

bizde kullandıkcnm ama günde 3defa değil her beslenmesinde.Kullanırken iyidi kilo alımı 1 ay içinde tüketmek gerekio malesef kutunun hemen hemen yarısını atmak zorundakalldık. sonuçsa hüsran kkullnmdığım 12 günde yanızca 200 gr almışız bir kutu daha almaya da durum yok o yüzden sordum... tşkler cnm

şu an kaç kilo canım? 2400 olana kadar haftada 100-150 aldığı oldu.2400den sonra 300-400 almaya başladı.bebek gününü doldurana kadar az kilo alırmış öyle diyorlardı ki öylede oldu 40ı çıkınca kilo alımı hızlandı.inşallah toparlar hemen.ben süt artırıcı aldım çok memnun kaldım sütüm var ama yine de kullandım.kullandığım gün dolu dolu yutkundu hep.milk plus içecek aldım ben bazen kullandım ama 3 gün günde 2 defa kullanmak gerekmiş.

bizimki 2,5 aylık canım kırkı falan kalmadı. eoprotin bittiğinden beri düştükilo alımı 4,5 kiloya kadar kullan demişti dr.şuan 3200

rapor çıkart mutlaka ozaman.bi kutu daha alsan yeter heralde.inşallah kiloyu çabuk alır bize 2.5-3 klo olana kadar kullanın demişti doktor

mama için rapor çıkartabildinmi? dr bizdende istedi ama alacak durumum olmadığı için alamadım. merak ettim rapor çıkıyosa bende uğraşiim sonuçta uzun zaman kullanmak gerekiyomuş anladığım kadarıyla

kullandığın süt arttırıcının ismini net alabilirmiyim ve nerelerde satılıyo fiyatı ne kadar sütüm kesildi benim sürekli sağıyorum ama iki göğsümden toplam 20 ml süt ya çıkıyo ya çıkmıyo bebeğim prematüre süte çok ihtiyacı olacak ismini bana yollarsan belki faydası olur bi çok şey denedim ama işe yaramadı.. sen umutlandırdın beni

merhaba bişi isticem ama yanlış anlama bebeğine küçük gelen prematüre kıyafetleri bana uygun fiyata satabilirmisin sıfırı biraz pahalı geldi durumum fazla iyi değil uygun bi fiyat verirsen almak isterim eğer varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…