ben sabahtan evi süpürüp gerekli temiliği yaptım çamaşırları yıkadım yemek yedim arada o biraz zor oldu muhabbetten sadece ama ev hala kirli geliyor çünkü dağıtmışım yine tek başıma ne ara dağıtıyorum bilmiyorum kiBen bişey yapamıyorum evimi mok götürüyor kızlaren azından bana göre öyle
Temizliği kim yapıyor kız kocanmıBenimde bir yaptigim yemek mutfak banyo. Baska bisey yapmiyorum.
ben sabahtan evi süpürüp gerekli temiliği yaptım çamaşırları yıkadım yemek yedim arada o biraz zor oldu muhabbetten sadece ama ev hala kirli geliyor çünkü dağıtmışım yine tek başıma ne ara dağıtıyorum bilmiyorum ki
ben sabahtan evi süpürüp gerekli temiliği yaptım çamaşırları yıkadım yemek yedim arada o biraz zor oldu muhabbetten sadece ama ev hala kirli geliyor çünkü dağıtmışım yine tek başıma ne ara dağıtıyorum bilmiyorum ki
Temizliği kim yapıyor kız kocanmı
Tek kişi daha rahat olduğundan dağılması normal
İyi geveler canım yarın görüşürüzkızlar iyi geceler gitmem lazım
ne kadar tatlı çalışkan bir çocukBenim 3 yasindaki kizi gondereyim fena toplar hee atom gibibugun bir ara ev supuruyodu
Benimki yapalım desem hemen mkinayı kapıp gelirAyy keske yapsa haftada 1 yardimci bayan geliyor
ne kadar tatlı çalışkan bir çocukvay be ağaç yaşken eğilir diye boşa dememişler
Benimki yapalım desem hemen mkinayı kapıp gelirfenada cam siler ha ama ben kıpırdıyamadığım için evide komple ona temizletemem yani ayıp
ne kadarda yardımsever birerkekBenimki yapalım desem hemen mkinayı kapıp gelirfenada cam siler ha ama ben kıpırdıyamadığım için evide komple ona temizletemem yani ayıp
çokta yüklenmeyinde sıkılmasın çocukValla oyle egmeye calisiyoz artik oldugu kadar
atlayarak okusaydın genel fikri anlasan yeterGecmişi okuyacam diye gozlerim kör olduYarıda bıraktım
Suyum ayağıma geliyorKiz sen ciddi misin elinin altinda cevher var kullansanabenimki kalkip suyunu almaz valla
ne kadarda yardımsever birerkekay çok tatlı ama istesen yapacak
çokta yüklenmeyinde sıkılmasın çocuk
Gecmişi okuyacam diye gozlerim kör olduYarıda bıraktım
dağa taşa çıkıp dağlarda koşabilrsin kitap oku birde neydi o adı unuttum neyse bakıp gelirimBana soyle guzel bir gizem gerilim filmi onersenize kizlar. Bak ilgi alanimi iliskiler uzerine kurup mutsuz olmuyorum hobilerim var benim
Sende ne kadar alingan ciktinBenim eşim yok diye benim fikrimi yabana atmanız pek hoş olmadı.
İyi geceler, sevgiler.
Suyum ayağıma geliyorbi anlatsam çatlarsın valla
Öyle valla hep diyorum çok şanslıyım diye tütütü
Bu konuyı okuyan kör oldu
kedinin eşi geldiyse kayboldu demek
kız burdan bana bildirim gelmedi ben de herkes dağıldı sandım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?