İkiz olduğumuzdan artık daha çok eminimHer yerde yemek yemiyorum. .
Her yerde wc giremiyorum. .
Herkesin yaptığını yemem. .
Yatak seçiyorum. .
Yemek seçmiyorum ..
Yağ markası değişikse midem bozuluyor. .
Offf
aripa günde 1 ve anafranil günde iki kez alıyordum, aklıma gelmişken bugünde alıyım en iyisiHangi ilacı kullandın canım
İkiz olduğumuzdan artık daha çok eminim
Söylediklerinin hepsi var :)
aripa günde 1 ve anafranil günde iki kez alıyordum, aklıma gelmişken bugünde alıyım en iyisi
Aynenn öyle canımmne manyak hatunlarız, dimi ama.
Sen KoyEses07
5 dk cık fotoğraf koysana profile. merak ettim. :)
HahahahOkb ortaklığı ikizim
Çak beşiiiii
Sen Koy
ikiniz de koysanızaaaSen Koy
bana da yapıyor canım ama inan bu halde olmamızdan iyidir : )Bende içsem olacak. .
Sürekli uyku yapıyo bana. .
100 mg
Buldum senişu an ilaçlar sayesinde çoğu yok oldu zaten uyumaktan yapmaya takatim olmuyorduda neyse..
abartısız günde 10 saat yıkanırdım üni yıllarımda, rahat edemezdim okuldan gedldiğimde sanki okul çok pis bi yermiş bende şeye batmmışım gbi hissederdim, tuvaletleri kullanmazdım kesinlikle, mikrop giderici jel olurdu ıslak mendilim olurdu yanımda yanımdan geçen herkes sanki kulağıma tükürüyomuş üflüyomuş gibi hissederdim çok aşırı yıkardım kulaklarımıbişey girmesin diye müzik dinlememe rağmen kulaklık takardımj kulağıma bunlar 2008 yılında olan şeyler
... 6 ay önceki durumumda aşırı şüphe durummuydu eşimden kendimden herşeyden şüphe ederdim.. kaç kutu şampuan bitiriyordum anlatamam size elimi yüzümü cifle yıkamalr, saçlarımı yıkamayayım diye bi kez daha şampuanı duşa kabinden dışarı atardım sonra tekrar çıkıp alırdım olmadı sabunla yıkardım bi türlü çıkmazdım banyodanyemek yapamazdım kirlenecem diye hala daha çiğ şeylere dokunduğumda banyo yaparım ama banyoı sayım azaldı allaha şşükür ben çok çektim bu durumdan
PC benim değil ki, fotoğrafım yok bunda. :)
Hadi gıı. Merak ettim.
Tamam, bizden bir iş çıkmaz.Bende telefondayım
Buldum senibenim hiç bu kadar abartılı şeylerim olmadı inş.da olmaz evdeyken zaten sorun etmiyorum
yaaa manyak mısın hemen koyyyyben koyardım ama beni kimse merak etmemiş
Ay yumurta deme bana kokuyor diye hiç yumurta yapmak istemiyorumoley bibi beni bulmuşALLAHA şükür canım çok zor gerçekten iyiki yokmuş sende bende evde daha rahatIm artık ama yemek yapma meselesi çiğ tavuk çiğ yumurta falan dokunamıyorum eldivenle yapıyorum
SEN İSTEDİN ama 10SANİYEDE hemen bakyaaa manyak mısın hemen koyyyy
onlar zaten birbirlerine psikolojik baskı yapıyodu ben de araya kaynadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?