- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
Yaw numarami yaziyom sesimi merak eden arasingece 12 den sonra cift tarife yazar ama ona gore
ah canım yazık çok çektiriyor sana bu illet iyi ki anlayışlı seni düşünen eşin varOky ye sor canım bak neden
Kızlar tostun yarısında belim mi böbreğim mi işte ikisinden biri tuttu geneeşim yaptı yiyoruz takipteyim
Hangi ara açtınız, hangi ara 90 küsür sayfa yaptınız, iyi ki bir mekanda falan toplanmıyorsunuz, bu çeneyle ordan atılırdınız
Neyse burda deşarj olun, kendi halinde mazbut topiklerde geyik yapmazsınız hiç olmazsa.
Niye kis merak etmiyon mu
Sen burdan gonder bakayim dinlerim. Gece 12de forumdan birini ararsam esim aynen boyleolur.
Bilgisayardan yapiliyor. Vocaroo.com a gir ordan direk karsina cikiyor zaten. Kaydettigin sesin linkini de buraya kopyala yapistir yaparsin.Nasil yapiliyor bu kayit
aşk olsun abla biz kötü yaramaz kızlar mıyız ki mazbut topiklere giremeyelim
Hangi ara açtınız, hangi ara 90 küsür sayfa yaptınız, iyi ki bir mekanda falan toplanmıyorsunuz, bu çeneyle ordan atılırdınız
Neyse burda deşarj olun, kendi halinde mazbut topiklerde geyik yapmazsınız hiç olmazsa.
Bilgisayardan yapiliyor. Vocaroo.com a gir ordan direk karsina cikiyor zaten. Kaydettigin sesin linkini de buraya kopyala yapistir yaparsin.
kız o topik bizimdi bir aralar benden başka kimse kalmadı kayboldu bizimkiler sende burda takıl iyisiGeyikte kendini bilen elit bayanlar diye konu var oraya gidiyorum ben
sesin çok güzelmiş tam seslendirme yapılacak tonda
themis benim fotolar duruyor dur izleyim istersen bakabilirsin ben seni gördüm sonuçtatüh ya şansıma tüküreyim olsun bir gün yine foto günü yaparız görürüm
bibiyi,darkı biliyorum zaten
kız hiç takva yeri değil bura fitne fucur dedikodu hah bide +18 aman yakalanayım demeArkadaşlar yanlız,bu konuda olduğum babamın kulağına giderse çok piss azar işitirim
Ben çok takvayım ayoool ne işim var burda
Aynen yakız o topik bizimdi bir aralar benden başka kimse kalmadı kayboldu bizimkiler sende burda takıl iyisi
themis benim fotolar duruyor dur izleyim istersen bakabilirsin ben seni gördüm sonuçta
kız hiç takva yeri değil bura fitne fucur dedikodu hah bide +18 aman yakalanayım deme
tamam bakıyım canımkız o topik bizimdi bir aralar benden başka kimse kalmadı kayboldu bizimkiler sende burda takıl iyisi
themis benim fotolar duruyor dur izleyim istersen bakabilirsin ben seni gördüm sonuçta
kız hiç takva yeri değil bura fitne fucur dedikodu hah bide +18 aman yakalanayım deme
kız herkesin sesi birbirine benziyor yaTamam tamam bu sefer gerçekten benim sesimhttp://vocaroo.com/i/s1cBMzkSL1zi
Tamam tamam bu sefer gerçekten benim sesimhttp://vocaroo.com/i/s1cBMzkSL1zi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?