- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
Birde beni taniyanlar bilir versiyonu var bunun akıllara zarar. Sonra yazdıģın mesaji beğenmeyip ama ben yoruma yazdım okuyun diye çemkireni var. Varda var. Sanki okumak zorundayızBaşlığın dedikodu kısmına istinaden...
Bacım, şu açtığı konuya "önceki konularımdan bilirsiniz." diye başlayan üyelere gıcık oluyorum. Ya bacı, sen kimsin ki hepimiz senin bütün konularını bilelim. Zaten devam konusu yasak. Bu da devam konusu olmuyor mu? Konu kirliliği yapıyorlar ya.
Günaydıngünaydınlar
ben parlatıcı yerine birazda sirke ekliyorum, ozaman pırıl pırıl oluyo bi öyle denesen?Kızlarbişey sorcam size bulaşık makinem üç dört seferdir temiz yıkamıyor filtrelerini temizkedim yine kirli çıkıyor kullandığım deterjandan olabilir mi bim in deyerjanını kullanıyorum
temizlik adını duyunca üşendimGünaydınnnnnnnnnnn
Bugun full temizlik yapmayı planlıyorum inşallah üşenmem
Yeni olduysa sorun deterjandandır diye düşünüyorum. Ben fairy kullanıyorum bu ara,makine ful doluyken bile tertemiz çıkıyor bulasiklar. Finish son zamanlarda kirli çıkarıyordu bulaşıklarımı benimde,değişirdim.Kızlarbişey sorcam size bulaşık makinem üç dört seferdir temiz yıkamıyor filtrelerini temizkedim yine kirli çıkıyor kullandığım deterjandan olabilir mi bim in deyerjanını kullanıyorum
Ohhh ne güzel valla. Uzun zamandır icmedim bende.Kızlar selammm sevdiceğimle nargile içmeye geldik 6aydır içmiyorum kafam güzel oldu valla gelin içek birlikte ne güzel olurdu dedikodunun dibine vururduk bu güzel kafayla
Bu aralar pek evde dilim bide buraya uģrayanda olmayinca pek girmiyorum düşün kafam güzelken aklıma siz geliyosunuz daha ne istiyosunOhhh ne güzel valla. Uzun zamandır icmedim bende.
Bu arada kafan güzel olunca mı aklına geliyoruz hayırsız
Hahahahaha içip ićip eski sevgilisine saran tipler gibiBu aralar pek evde dilim bide buraya uģrayanda olmayinca pek girmiyorum düşün kafam güzelken aklıma siz geliyosunuz daha ne istiyosun
Hahahahaha içip ićip eski sevgilisine saran tipler gibiAyıkken aklına gelmiyor yani topiğin
Ben hergün uğradım inatla gelen olmayınca bende vazcazdım
Eee anlat bakalım,nargile keyfinden sonraki durak neresi
ne biyopsisi hayırdır hasta mısın?Hahahhaha ay ne iyi olur
Gösterdim canım sonucları biyopsi istedi
Selam sen nasılsın canım?Selamün aleyküm nasılsınız görüşmeyeli
sağol canım hastalıklarla boğuşuyorum 1 haftadan beri mert hasta ben 2 gündür hastayım kış gelmeden mahvoldukSelam sen nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?