Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Birde beni taniyanlar bilir versiyonu var bunun akıllara zarar. Sonra yazdıģın mesaji beğenmeyip ama ben yoruma yazdım okuyun diye çemkireni var. Varda var. Sanki okumak zorundayız
Günaydın

Kızlarbişey sorcam size bulaşık makinem üç dört seferdir temiz yıkamıyor filtrelerini temizkedim yine kirli çıkıyor kullandığım deterjandan olabilir mi bim in deyerjanını kullanıyorum
ben parlatıcı yerine birazda sirke ekliyorum, ozaman pırıl pırıl oluyo bi öyle denesen?

Kızlarbişey sorcam size bulaşık makinem üç dört seferdir temiz yıkamıyor filtrelerini temizkedim yine kirli çıkıyor kullandığım deterjandan olabilir mi bim in deyerjanını kullanıyorum
Yeni olduysa sorun deterjandandır diye düşünüyorum. Ben fairy kullanıyorum bu ara,makine ful doluyken bile tertemiz çıkıyor bulasiklar. Finish son zamanlarda kirli çıkarıyordu bulaşıklarımı benimde,değişirdim.
Birde makine temizleyiciler var arada onlarla boş çaliştırmak gerek makineyi.

Bu aralar pek evde dilim bide buraya uģrayanda olmayinca pek girmiyorum düşün kafam güzelken aklıma siz geliyosunuz daha ne istiyosun
Hahahahaha içip ićip eski sevgilisine saran tipler gibiAyıkken aklına gelmiyor yani topiğin
Ben hergün uğradım inatla gelen olmayınca bende vazcazdım
Eee anlat bakalım,nargile keyfinden sonraki durak neresi

@2kedi annesi kolay gelsin Kızılcık şerbeti yaptim icine azda buz at oh miss temizlik yaparken sicakladikca koy koy iç

Eklentiler

• 20150902_144634.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 199
Ben finish kullanıyordu hep kötü yıkıyordu makineyi suçluyordu sonra sıvı finish aldım hala makineyi sucladim hanı şu Berna lacinin reklamında dediği gibi..arada fairy platinum kullanıyordum ama gerçektenppahalı diye gerek olmadığını dusunuyordum neyse fairy yeşil aldım 70 tanesi 20 lira herrr gün makinemde kullaniyorum süper temiz artık. Eskiden yıkarken sirke de doküyordum olmadı mi olmuyor

merhabalar 3-4 gundur giremiyorum evimi bakıma aldım boya badana yaptırıyorum ,polisan ın yalın beyaz modelini yaptırıyorum daha önce yaptıran yada cevresınde yaptırmış olan varmı yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…