Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

saol canım bende iyiyim ne olsun arada uğruyorum buraya sessiz bi tam geyiği yakalıyamadım.
Allah iyilik versin canım.
Sorma ,ilk açıldığında muhabbetin hızina yetişemiyorduk,o derece hızlı ilerliyordu sayfalar,ama bu aralar baya durgun. Kimsenin geyik yapasi yok sanırım

Kızlarbişey sorcam size bulaşık makinem üç dört seferdir temiz yıkamıyor filtrelerini temizkedim yine kirli çıkıyor kullandığım deterjandan olabilir mi bim in deyerjanını kullanıyorum

Donen su pervanelerinin deliklerine benim bazen yumurta kabugu falan kaciyor o zaman guzel yikamiyor ben oyle oldugunda bosaltip tamamen makine temizleyici kullaniyorum bir kac bildik markanin var cok pahali gecenlerde a 101 de gordum aldim ama henuz denemedim oyle birsey alip kullan bence

Başlığın dedikodu kısmına istinaden...

Bacım, şu açtığı konuya "önceki konularımdan bilirsiniz." diye başlayan üyelere gıcık oluyorum. Ya bacı, sen kimsin ki hepimiz senin bütün konularını bilelim. Zaten devam konusu yasak. Bu da devam konusu olmuyor mu? Konu kirliliği yapıyorlar ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…