Umarim sorunsuz geçer geçmiş olsun kuzum
Saol canım. Tiroidlerimde kist cıktıda boyutundan dolayı biyopsi yapılabilirmiş. Bugun belli olcak onu konusuyorduk
çok geçmiş olsun inşallah birşey çıkmaz.
Inşallah canım. Güzel haber vereceksin inşallah bugün. Bekliyorum.Evet canım öğleden sonra sonucları gostercem. Biyopsi istemez diye umarak gitcem. Saol kuzum inşallah ya
Oh ne güzel,Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canımbebiş iyi cumartesi gördük sonunda yüzünü gösterdi
Allaha şükür o da bende iyiyiz gün sayıyoruz
Amin sağolasınOh ne güzel,Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canım
poff,Hastanedeyim dunyanın en kalabalık hastanesi
genelde çok kalabalık oluyor zaten ne yaptın kuzum daha bekleyecek misinHastanedeyim dunyanın en kalabalık hastanesi
poff,
yangın vaarr de, bi boşaltsınlar orayı
genelde çok kalabalık oluyor zaten ne yaptın kuzum daha bekleyecek misin
olsun canım, hayırlısıyla bişi çıkmaz, bende smear testi yaptırmıştım, illa oluyo stres. takılmaHahahhaha ay ne iyi olur
Gösterdim canım sonucları biyopsi istedi
tamam tatlım haberlerini bekliyorumHahahhaha ay ne iyi olur
bende onu merak ettimi profil fotosuda yok, ayrıca mesajlarda da bişi göremedim.kızlar nasılsınız
bilgece kodeste yine,ne oldu ki
iyiyiz tatlım bilmiyorum ki sesleri yok hiçkızlar nasılsınız
Kolay gelsin canım. İnşallah kötü birşey çıkmayacak. Güzel haberlerini bekliyoruzHahahhaha ay ne iyi olur
aynen bende göremedim kızları bugün buranın müdavimi oldum sayılıranladım sarecim profiline de baktım avatarı yok evet
haymeana bazen yok oluyor ben arada uğruyorum devemlı burda değilim zaten.
iyi olsunlar da gerisi önemli degil
Selam iyiyiz,sende iyisindir umarımkızlar nasılsınız
Bende merak ettim simdi. Insallah bir sorun yokturbende onu merak ettimi profil fotosuda yok, ayrıca mesajlarda da bişi göremedim.
Mune abla aydınlatır bizi
Selam iyiyiz,sende iyisindir umarımMisafiri vardı en son,ben ondan girmiyor diye düşünmüştüm hiç farketmedim
Bende merak ettim simdi. Insallah bir sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?