çok guzel olur bol soganlı, salcalı battisBi anamın pattisli gül böreğini var yapıyorum bazen nasıl güzel oliii bak canım çektiama biz patates harcına soğan salca biberli sos yapıyoruz pişmiş yani patatesi turuncu oluyor kahvaltılıkta yeniyor belki bilirsiniz
degmezmıs beklememe2 dklık iş
ekşiyi anladım daBende yemiyorumama ben ekşi seviyorum tatlı yoğurt hiç sevmem köpürücek böyle
Ayy bilmem mi bayılırımmm yanına da ayran nasıl gider ama. Biz kahvaltıda yemiyoruz yemek niyetine yapıyorum valla
İşte biz böreği ondan yapıyoruz öteki türlü patates çok yavan oluyorçok guzel olur bol soganlı, salcalı battis
Bak gördün mü canım nasıl istedi. Sanki hamleyim de peeeh.İşte biz böreği ondan yapıyoruz öteki türlü patates çok yavan oluyorbakma kahvaltı dediğime her daim yeniyor
Yok parmağını soktuğunda 3 4 saniye tutabiliyorsan onu mayalıyorsun üstünü sarıp bekletiyorsun sonrada hiç açmadan dolabaVaaay diyosun yani.??
İlk önce sütü kaynatiyorsun, sogumasini beklemeden hemen azıcık yoğurt mu koyuyorsun? Hele Bi anlat hayrina
Hımm öyle mi? Du ben yarin aksam yapayım bari ama market sütünden yaparım. Merak ettim şimdiYok parmağını soktuğunda 3 4 saniye tutabiliyorsan onu mayalıyorsun üstünü sarıp bekletiyorsun sonrada hiç açmadan dolaba
Ooo en sevdiğim yoğurt ekşiyince köpürüyor yaekşiyi anladım da
köpürme kısmını anlamadımeşimin teyzesi 1 aydır aynı ev yogurdunu dolaptra tutuyor
aşırı ekşi, ayran yapıyor.
yüz yılllık yalnızlık anlayacagın
No bebek yess free hayatBak gördün mü canım nasıl istedi. Sanki hamleyim de peeeh.
Bibi sen bebek düşünüyor musun?
dediğim gibi pastorize süt kullanıyorumVaaay diyosun yani.??
İlk önce sütü kaynatiyorsun, sogumasini beklemeden hemen azıcık yoğurt mu koyuyorsun? Hele Bi anlat hayrina
Hahah iyi o zaman. Allah mutluluğunuzu arttırsin canım :**Ooo en sevdiğim yoğurt ekşiyince köpürüyor ya
No bebek yess free hayat
Evet benim annem de hemen dolaba koymazdi. Sofra beziyle falan sarar bekletirdi bi kaç saat sonra dolaba atardi ama üstüne tulbent gibi bir şey de koyardi.dediğim gibi pastorize süt kullanıyorum
torkuyu. 1 kg süte 1,5 kaşık yogurt. yogurt önceden dolaptan cıkmıs olacak soguk olmayacak yani.
sütü ısıtıyorsun ve parmagını sokuyorsun içine, hafıf ısıracak parmagını
sonra yogurdun içine biraz o sutten alıyorsun yogurt alıssın dıye
atıyorsun içine ve karıstırıyorsun. ben kavanozlara koyup sarıp sarmalıyorum. 4 saat sonra falan buz dolabına koyuyorum ve 8-9 saat dolapta beklıyor.
bazıları 1 gun beklesın dıyor :=) ne kadar el degmeden beklerse o kadar sert olurmus :=)
Hahah iyi o zaman. Allah mutluluğunuzu arttırsin canım :**
Evet benim annem de hemen dolaba koymazdi. Sofra beziyle falan sarar bekletirdi bi kaç saat sonra dolaba atardi ama üstüne tulbent gibi bir şey de koyardi.
Ay heyecanlandim. Peki şekeri ne zaman koyuyorsun? Ben de eksi sevmem de..
Sağol canım amin inş. Aman yoğurt dediğin ekşi olur yaşekerlide neymiş meybeli yoğurt yapın bari böööö
İyi geceler canımAnnem eksiyen yoğurtla ayran çorbası yapar işte o zaman onu eksi severim. Yoğurdu tatlı Çorbayi eksi severim Ohh ağzım şuanda
Neyse yaa çok durdum yatayim ben bibi hadi tekrar iyi geceler
1 tane küp şeker atıcan yogurtun içine .Hahah iyi o zaman. Allah mutluluğunuzu arttırsin canım :**
Evet benim annem de hemen dolaba koymazdi. Sofra beziyle falan sarar bekletirdi bi kaç saat sonra dolaba atardi ama üstüne tulbent gibi bir şey de koyardi.
Ay heyecanlandim. Peki şekeri ne zaman koyuyorsun? Ben de eksi sevmem de..
ben sıcak sütü hayatta içmem. dolaptan cıkarıcam ve ıcıcem. kahvaltılarda soguk içerim.Bide ben pastoreziden sevmem pastorize içemiyorum bile ne ilginçtir ki hayatımda tek şekerli içtiğim şey inek sütü ve sıcak olucak küçüklükten kalma alışkanlık iştebaşka hiç birşeyi şekerli içemem
Yüzde 95 insan öyledir zatenben sıcak sütü hayatta içmem. dolaptan cıkarıcam ve ıcıcem. kahvaltılarda soguk içerim.
alışkanlık başka sey tabıYüzde 95 insan öyledir zatenannem küçükken yatmadan yapardı içerdik mis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?