Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

çok guzel olur bol soganlı, salcalı battis

ekşiyi anladım da
köpürme kısmını anlamadım eşimin teyzesi 1 aydır aynı ev yogurdunu dolaptra tutuyor
aşırı ekşi, ayran yapıyor.
yüz yılllık yalnızlık anlayacagın
Ooo en sevdiğim yoğurt ekşiyince köpürüyor ya

Bak gördün mü canım nasıl istedi. Sanki hamleyim de peeeh.
Bibi sen bebek düşünüyor musun?
No bebek yess free hayat

Vaaay diyosun yani.??
İlk önce sütü kaynatiyorsun, sogumasini beklemeden hemen azıcık yoğurt mu koyuyorsun? Hele Bi anlat hayrina
dediğim gibi pastorize süt kullanıyorum
torkuyu. 1 kg süte 1,5 kaşık yogurt. yogurt önceden dolaptan cıkmıs olacak soguk olmayacak yani.
sütü ısıtıyorsun ve parmagını sokuyorsun içine, hafıf ısıracak parmagını
sonra yogurdun içine biraz o sutten alıyorsun yogurt alıssın dıye
atıyorsun içine ve karıstırıyorsun. ben kavanozlara koyup sarıp sarmalıyorum. 4 saat sonra falan buz dolabına koyuyorum ve 8-9 saat dolapta beklıyor.
bazıları 1 gun beklesın dıyor :=) ne kadar el degmeden beklerse o kadar sert olurmus :=)

Ooo en sevdiğim yoğurt ekşiyince köpürüyor ya

No bebek yess free hayat
Hahah iyi o zaman. Allah mutluluğunuzu arttırsin canım :**

Evet benim annem de hemen dolaba koymazdi. Sofra beziyle falan sarar bekletirdi bi kaç saat sonra dolaba atardi ama üstüne tulbent gibi bir şey de koyardi.
Ay heyecanlandim. Peki şekeri ne zaman koyuyorsun? Ben de eksi sevmem de..

Sağol canım amin inş. Aman yoğurt dediğin ekşi olur ya şekerlide neymiş meybeli yoğurt yapın bari böööö

Bide ben pastoreziden sevmem pastorize içemiyorum bile ne ilginçtir ki hayatımda tek şekerli içtiğim şey inek sütü ve sıcak olucak küçüklükten kalma alışkanlık işte başka hiç birşeyi şekerli içemem

Sağol canım amin inş. Aman yoğurt dediğin ekşi olur ya şekerlide neymiş meybeli yoğurt yapın bari böööö

Annem eksiyen yoğurtla ayran çorbası yapar işte o zaman onu eksi severim. Yoğurdu tatlı Çorbayi eksi severim Ohh ağzım şuanda
Neyse yaa çok durdum yatayim ben bibi hadi tekrar iyi geceler

1 tane küp şeker atıcan yogurtun içine .
tülbent suyunu çekermiş, ondan koyuyordu sanırım.

ben sıcak sütü hayatta içmem. dolaptan cıkarıcam ve ıcıcem. kahvaltılarda soguk içerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…