Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Bi sorun mu var kızlar bibibella kimleri kabul ederdin mesela
Yok canım önemli bişey yok 27:

Ya biliyo musun benim geyik topigimde whatsapptan gorustugumu belli eden mesajim var diye kiblenmistim ve topigim kapatilmisti. Yani dikkat etmek lazim geyik topikleri de kiblenip kapatilabiliyor..
Nasıl yani burdan konuştuklarınla w.upta konuşmak yasakmı ay ben zaten yasak şeyleri duydukça şaşırıyorum mesela oylama açık herkes görüyor ama ben sana oy verdim demek yasak

Ya cok eski mesajimdaydi bi de topikte düşün . Burda konustuklarinla whatsappptan konusmak yasak degil ama burda anlatmamak gerekiyormus. O aralar kiblenmeye yeni baslanmistim da ondan hemen didik didik edilip o mesajim bulunmus kiblenmis ve topigim de kilitlenmissti. Sok olmustum, sonra nedenini ogrenince hangi geyik topiginde whatsapp kelimesi geçiyorsa kiblemistim ayy cook komikti ya

yogurdumu da mayaladım sizle cene yaparken unutmusum onu orda
Oo hamarat hatun masallah. Benim elimden hic oyle seyler gelmiyor ya. Bir gun sutcuden süt aldim mayalamak icin. Megersem hemen yapmak gerekiyormus. Ben ertesi gune birakmistim süt telef olmustu yazik ya..

Neyyy o ne be nazi kampı mübarek

yogurdumu da mayaladım sizle cene yaparken unutmusum onu orda
Ohh ekşi ekşi ev yoğirdi

Oo hamarat hatun masallah. Benim elimden hic oyle seyler gelmiyor ya. Bir gun sutcuden süt aldim mayalamak icin. Megersem hemen yapmak gerekiyormus. Ben ertesi gune birakmistim süt telef olmustu yazik ya..
netten baya arastırdım. 1 kilo ile denedım. bu arada pastorıze sütle yapıyorum :=)
halbu kı cok basıtmiş yahu burada püf nokta bekledıkten sonra buzdolabında da uzun süre ellemeden kalmasıymıs

Aslında bende çok şeyler yaparım kekler börekler poğaçalar ayıptır sölemesi elimin tadıda çok iyidir ama biraz üşengecim bu aralar hiç yapmıyorum

netten baya arastırdım. 1 kilo ile denedım. bu arada pastorıze sütle yapıyorum :=)
halbu kı cok basıtmiş yahu burada püf nokta bekledıkten sonra buzdolabında da uzun süre ellemeden kalmasıymıs
Heheheh hiçde bişey bilmiyormuşsunuz tabikide buzdolabında beklicek nir süre kıprışmadan anam hep ev yoğurdu yapar

Kışın deneyecegim ben yine bakalim. Esim bayilir dogal seylere. Annem yogurt almaz hep evdee mayalar. Ben de yaparim ya anamin kiziyim sonucta

Aslında bende çok şeyler yaparım kekler börekler poğaçalar ayıptır sölemesi elimin tadıda çok iyidir ama biraz üşengecim bu aralar hiç yapmıyorum
Oo masallah. Ya aslinda benim de elimin tadi var da tembelim ya

Kışın deneyecegim ben yine bakalim. Esim bayilir dogal seylere. Annem yogurt almaz hep evdee mayalar. Ben de yaparim ya anamin kiziyim sonucta

hazır yogurdu sevmıyorum ben. sırf o yuzden uzun süre yogurt yemedım

Bi anamın pattisli gül böreğini var yapıyorum bazen nasıl güzel oliii bak canım çekti ama biz patates harcına soğan salca biberli sos yapıyoruz pişmiş yani patatesi turuncu oluyor kahvaltılıkta yeniyor belki bilirsiniz

Ayy bilmem mi bayılırımmm yanına da ayran nasıl gider ama. Biz kahvaltıda yemiyoruz yemek niyetine yapıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…