Yok canım önemli bişey yok 27:Bi sorun mu var kızlar bibibella kimleri kabul ederdin mesela
Nasıl yaniYa biliyo musun benim geyik topigimde whatsapptan gorustugumu belli eden mesajim var diye kiblenmistim ve topigim kapatilmisti. Yani dikkat etmek lazim geyik topikleri de kiblenip kapatilabiliyor..
Yok canım önemli bişey yok 27:
Nasıl yaniburdan konuştuklarınla w.upta konuşmak yasakmı ay ben zaten yasak şeyleri duydukça şaşırıyorum mesela oylama açık herkes görüyor ama ben sana oy verdim demek yasak
Oo hamarat hatun masallah. Benim elimden hic oyle seyler gelmiyor ya. Bir gun sutcuden süt aldim mayalamak icin. Megersem hemen yapmak gerekiyormus. Ben ertesi gune birakmistim süt telef olmustu yazik ya..yogurdumu da mayaladımsizle cene yaparken unutmusum onu orda
NeyyyYa cok eski mesajimdaydi bi de topikte düşün . Burda konustuklarinla whatsappptan konusmak yasak degil ama burda anlatmamak gerekiyormus. O aralar kiblenmeye yeni baslanmistim da ondan hemen didik didik edilip o mesajim bulunmus kiblenmis ve topigim de kilitlenmissti. Sok olmustum, sonra nedenini ogrenince hangi geyik topiginde whatsapp kelimesi geçiyorsa kiblemistim ayy cook komikti ya
Ohh ekşi ekşi ev yoğirdiyogurdumu da mayaladımsizle cene yaparken unutmusum onu orda
netten baya arastırdım. 1 kilo ile denedım. bu arada pastorıze sütle yapıyorum :=)Oo hamarat hatun masallah. Benim elimden hic oyle seyler gelmiyor ya. Bir gun sutcuden süt aldim mayalamak icin. Megersem hemen yapmak gerekiyormus. Ben ertesi gune birakmistim süt telef olmustu yazik ya..
benımkı ekşi olmuyor. içine 1 tane küp şeker atınca tatlı oluyorNeyyyo ne be nazi kampı mübarek
Ohh ekşi ekşi ev yoğirdi
Aslında bende çok şeyler yaparım kekler börekler poğaçalar ayıptır sölemesi elimin tadıda çok iyidir ama biraz üşengecim bu aralar hiç yapmıyorumOo hamarat hatun masallah. Benim elimden hic oyle seyler gelmiyor ya. Bir gun sutcuden süt aldim mayalamak icin. Megersem hemen yapmak gerekiyormus. Ben ertesi gune birakmistim süt telef olmustu yazik ya..
ben de çok üşengecım yaaAslında bende çok şeyler yaparım kekler börekler poğaçalar ayıptır sölemesi elimin tadıda çok iyidir ama biraz üşengecim bu aralar hiç yapmıyorum
Heheheh hiçde bişey bilmiyormuşsunuznetten baya arastırdım. 1 kilo ile denedım. bu arada pastorıze sütle yapıyorum :=)
halbu kı cok basıtmiş yahuburada püf nokta bekledıkten sonra buzdolabında da uzun süre ellemeden kalmasıymıs
işte ben onu yeni öğrendımHeheheh hiçde bişey bilmiyormuşsunuztabikide buzdolabında beklicek nir süre kıprışmadan anam hep ev yoğurdu yapar
netten baya arastırdım. 1 kilo ile denedım. bu arada pastorıze sütle yapıyorum :=)
halbu kı cok basıtmiş yahuburada püf nokta bekledıkten sonra buzdolabında da uzun süre ellemeden kalmasıymıs
Oo masallah. Ya aslinda benim de elimin tadi var da tembelim yaAslında bende çok şeyler yaparım kekler börekler poğaçalar ayıptır sölemesi elimin tadıda çok iyidir ama biraz üşengecim bu aralar hiç yapmıyorum
hazır yogurdu sevmıyorum ben. sırf o yuzden uzun süre yogurt yemedımKışın deneyecegim ben yine bakalim. Esim bayilir dogal seylere. Annem yogurt almaz hep evdee mayalar. Ben de yaparim ya anamin kiziyim sonucta
Oo masallah. Ya aslinda benim de elimin tadi var da tembelim ya
hazır yogurdu sevmıyorum ben. sırf o yuzden uzun süre yogurt yemedım
Bi anamın pattisli gül böreğini var yapıyorum bazen nasıl güzel oliii bak canım çektiKışın deneyecegim ben yine bakalim. Esim bayilir dogal seylere. Annem yogurt almaz hep evdee mayalar. Ben de yaparim ya anamin kiziyim sonucta
Oo masallah. Ya aslinda benim de elimin tadi var da tembelim ya
degmezmıs beklememeBiz de mecbur yiyoruz. Ama yakın zamanda denerim bak heves ettim şimdi senden
Bi anamın pattisli gül böreğini var yapıyorum bazen nasıl güzel oliii bak canım çektiama biz patates harcına soğan salca biberli sos yapıyoruz pişmiş yani patatesi turuncu oluyor kahvaltılıkta yeniyor belki bilirsiniz
Bende yemiyorumhazır yogurdu sevmıyorum ben. sırf o yuzden uzun süre yogurt yemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?