Evet kızlar hayırlı olsun başlık nasıl
@2KediAnnesi @_MedceziR_ @Eses07 @Bilgece @deadline
@bebem-1221 @Dark_Paradisethemis1990
Kız etiketleyin herkesi beni yormayınyaşlıyım ben
o aramadıgı sürece arama
kafayı yemiş olması lazım senin gibi birini ekmek için yada çok çok haklı bir sebebiKızlarrr..
Yine ekilen bi CatlakB ile karşınızdayım
Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ için geldim
bilmiyorum eklilerden başka gelenleri alıyormusunuz???
En çok brezilya dizileri tutuyorbasliga bak
brezilya dizileri gibi
Hangi diziden etkilendin bibi bana brezilya dizisi değilde daha çok Amerikan dizisi olanEn çok brezilya dizileri tutuyor
Hahaha dallas mı kız sen onu nerden biliyorsun yaşın uygun değilHangi diziden etkilendin bibi bana brezilya dizisi değilde daha çok Amerikan dizisi olan
Dallası çağırıştırıyor burası
takma boşverÇok moralim bozuldu ya onun elinde olmayan nedenler ama artık soğumaya başlıyorum bu denle..
kafayı yemiş olması lazım senin gibi birini ekmek için yada çok çok haklı bir sebebi
moralini bozma çok geçerli bir sebep vardır..sen de bunu hakkında daha sonra gelirsin :)
takma boşver
yok zaten izlemedim de namını bilmeyen yoktur herhalde o bakımdan dedimdiHahaha dallas mı kız sen onu nerden biliyorsun yaşın uygun değilaslında benim en sevdiklerim yalan rüzgarı (ben büyüdüm o bitmedi) ve cesur ve güzel di
ne bitti
yok zaten izlemedim de namını bilmeyen yoktur herhalde o bakımdan dedimdi
yoksa ben vahşi güzel ve rosalindayla büyüdüm
öyleydi de çocuk aklımızla izlerdik işte sınıftaki tüm kızlar izlerdiasiri opusmeli bir diziydi vahsi guzel..
bende arada izlerdim aklmda ise o sarisin cocugun nucun burnunu yaptirmadigi olfu.
yillardir soruyorum bu soruyu kendime
Ben yaşlıyım o zaman kızHoşbuldum , henüz görev yapmıyorum öğrenci ebeyim
Sml hemşirelik çıkışlıydım iki sene özel hastanede çalıştıktan sonra alan değikliği isteğiyle ebelik yazdım İzmir'de okuyorum şimdi
ne bitti
Ben bunun filmini izledim çok güzel bir dram şarkıları da güzel.şuan da dinliyorum sizlerle paylaşmak istedim
ben aynı gün üst üste 2 defa izledim çok güzelBen bunun filmini izledim çok güzel bir dram şarkıları da güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?