- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.571
- 198
malesef senede bi kere görüştüüm insanlar olduğu için sesimi çıkarmadım,terbiyesizlere bak.
o dul kadın gibi diyenede yediririm lafı. haddini bil desene bunlara
bi bayram eşim yine izin alamamıştı, bi aile ziyaretinde biri ne o kız kocan çabuk sıkıldı senden dedi, biride kocan yoksa sende gelme dul kadın gibi bayramda yalnız ne işin var dedi.
ne kadar can sıkıcı.
ah şu anlayışsız insanlar
işte herkes anlamıyo malesef canımyazık ya eşine yüklenme millet anlasın bir zahmet ülkenin hali belli
mana bulacak ayıplayacak bir durum yok
Kanika kapoor-Desi look(Remix 'i muhteşem)arabada dinlemek için cd dolduruyorum Şarkı önerebilir misiniz kızlarrrhareketli olsun yabancı ve yerli pop
mahalle baskısından ne canlar yanıyor ne kavgalar yaşanıyor zatenişte herkes anlamıyo malesef canım
hayır yani allah korusun dul da olabilirim? napim burnumu camdan çıkarmıyım mı? öleyimmi?mahalle baskısından ne canlar yanıyor ne kavgalar yaşanıyor zaten
herkes mükemmel çünkü de elalemin özel hayatlarına kadar burunlarını sokuyorlar
o lafları edenlerin kendi kızları aynı duruma düşse damadım polis vatanı koruyor diye böbürlenirdiler ama
küçük yerler dedikodu kazanı mübarek fıkır fıkır kaynıyorhayır yani allah korusun dul da olabilirim? napim burnumu camdan çıkarmıyım mı? öleyimmi?
bazen ailemi çok özlesemde, küçücük ilçeden ile geldiğimde bocalasamda, şükretmiyo değilim yani uzak olduğum için
aa kız sareler boşandı heralde dicekler diye facemi kapatamıyorum düşünküçük yerler dedikodu kazanı mübarek fıkır fıkır kaynıyor
şunun kızı şöyleymiş bunun gelini böyleymiş
eşinle bol bol samimi el ele göz göze foto ekle de dedikodu çıkmasın bariaa kız sareler boşandı heralde dicekler diye facemi kapatamıyorum düşün
yada hergün durum güncellemesi yapayım diyorum.eşinle bol bol samimi el ele göz göze foto ekle de dedikodu çıkmasın bari
https://kadinlarkulubu.com/haber/80-lerde-doganlarin-biraz-sorunlu-olmasinin-sebebi-12-sarki-569807
bu linki açarmı?
edit : açmıyormuş
süperr hemen bakıyorum şarkılaraKanika kapoor-Desi look(Remix 'i muhteşem)
Baby Brown-Oriental Poison
Gülşen-Bangır Bangır
Kadebostany - Castle in the snow
David Guetta -Nicki Minaj- Hey Mama
Bu aralar sardığım şarkilar
evet bunlardan koymuştum bikaç tane bende
ben 90 lıyım o yüzden 90 lı yılların şarkıları vazgeçilmezim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?