• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Ayni beeen. Artik takmiyorum ne yapayim. Aslinda takiyorum da iste takmamaya calisiyorum :KK70::KK70:
Ayrica ali nazigi kiymadan mi sisten mi yapiyosun? Bence sisten yap eger kusbasin varsa. Harika oluyor..
yok kıymadan yapacağım. tarife baka baka yapıyorum. umarım beceriririm:)

hayır 4 aya yakın ölüm diyeti yap zayıfla, 2 gün biraz ye,kilo al. delireceğim. .başlarım böyle bünyeye. karnım yok olduydu. direkt karından çalışmışım kiloda yine. pehh

ya delirecem bi konuda kızlar fikir istiyorum adaçayı bitki çayı yeşilçay bunları şekersiz içebiliyorum ama siyah çay yapamıyorum öyle tatlıya da düşkün degilim nasıl beceriyorsunuz şekersiz çay içmeyi

yok kıymadan yapacağım. tarife baka baka yapıyorum. umarım beceriririm:)

hayır 4 aya yakın ölüm diyeti yap zayıfla, 2 gün biraz ye,kilo al. delireceğim. .başlarım böyle bünyeye. karnım yok olduydu. direkt karından çalışmışım kiloda yine. pehh
Iman kelin ilaci olsa basina surermis :-) :-)

ya delirecem bi konuda kızlar fikir istiyorum adaçayı bitki çayı yeşilçay bunları şekersiz içebiliyorum ama siyah çay yapamıyorum öyle tatlıya da düşkün degilim nasıl beceriyorsunuz şekersiz çay içmeyi

Bak sekersiz cay icmeye alis "ya ben bu zamana kadar neden sekerli ictim" dersin. Sekersiz cay oyle guzel ki gercek tadini aliyorsun. Ben 6 yildir sekersiz icerim. Az bucuk seker olsa icinde midem bulaniyor..

Iman kelin ilaci olsa basina surermis :-) :-)

Bak sekersiz cay icmeye alis "ya ben bu zamana kadar neden sekerli ictim" dersin. Sekersiz cay oyle guzel ki gercek tadini aliyorsun. Ben 6 yildir sekersiz icerim. Az bucuk seker olsa icinde midem bulaniyor..
denedim ama olmuyor ama yılmak yok yıllardır 1 çay kaşıgından az atıyorum bugün yine deneyecem bakalım

arabada dinlemek için cd dolduruyorum Şarkı önerebilir misiniz kızlarrr :KK75::KK75::KK75::KK75: hareketli olsun yabancı ve yerli pop

Back