- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.400
- 598
selam hatunlar. nasılsınız
Selam asmu iyiyiz sen nasilsin??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam hatunlar. nasılsınız
yok kıymadan yapacağım. tarife baka baka yapıyorum. umarım beceriririm:)Ayni beeen. Artik takmiyorum ne yapayim. Aslinda takiyorum da iste takmamaya calisiyorum
Ayrica ali nazigi kiymadan mi sisten mi yapiyosun? Bence sisten yap eger kusbasin varsa. Harika oluyor..
aleyküm selam kaynatıyoruz yine sen nasılsın canımselam hatunlar. nasılsınız
Iman kelin ilaci olsa basina surermisyok kıymadan yapacağım. tarife baka baka yapıyorum. umarım beceriririm:)
hayır 4 aya yakın ölüm diyeti yap zayıfla, 2 gün biraz ye,kilo al. delireceğim. .başlarım böyle bünyeye. karnım yok olduydu. direkt karından çalışmışım kiloda yine. pehh
ya delirecem bi konuda kızlar fikir istiyorum adaçayı bitki çayı yeşilçay bunları şekersiz içebiliyorum ama siyah çay yapamıyorum öyle tatlıya da düşkün degilim nasıl beceriyorsunuz şekersiz çay içmeyi
denedim ama olmuyor ama yılmak yok yıllardır 1 çay kaşıgından az atıyorum bugün yine deneyecem bakalımIman kelin ilaci olsa basina surermis
Bak sekersiz cay icmeye alis "ya ben bu zamana kadar neden sekerli ictim" dersin. Sekersiz cay oyle guzel ki gercek tadini aliyorsun. Ben 6 yildir sekersiz icerim. Az bucuk seker olsa icinde midem bulaniyor..
denedim ama olmuyor ama yılmak yok yıllardır 1 çay kaşıgından az atıyorum bugün yine deneyecem bakalım
Size daldım ocakta kaynatan sutlacım taştı iki saattr ocağı temizliyorummm
tamam bugün ilk içeçegim çayı şekersiz içecem :)Oyle yapma iste yoksa birakamazsin. Ben birden birakmistim. Birden sekersiz icmeye basla..
aynen yaa hepsi senin yuzundennnAmaan yazik oldu sutlaca da ocaga da.
slm canmm. Ortaya karışık muhabbet var. Dal bi yerdenselam kızlar, konu nedir?
karışık tatlım buarada aleyküm selamselam kızlar, konu nedir?
aynen yaa hepsi senin yuzundennn
senin cazibene daldım
çok canım sıkkım a dostlarr
ne oldu neyin var canımçok canım sıkkım a dostlarr
nollduuu. Çatlatma insanııçok canım sıkkım a dostlarr
ben senelerdir sakarin kullanıyorum. şekersiz içemem aslaOyle yapma iste yoksa birakamazsin. Ben birden birakmistim. Birden sekersiz icmeye basla..