- 12 Şubat 2015
- 6.529
- 15.961
- 298
hoşbuldum bebeimmm.. Nasssın bakiimm
ıyıyım cnm sen nasılsınnnhoşbuldum bebeimmm.. Nasssın bakiimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbuldum bebeimmm.. Nasssın bakiimm
ıyıyım cnm sen nasılsınnnhoşbuldum bebeimmm.. Nasssın bakiimm
Nerden bilicez canım,normal yani bence ,birde avatarımdaki resim esmerdi ya ondan öyle hissettin bence.
Yok kız ne kıskanıcan sende çok güzelsinki
Hahaha ay canim ben girmesem sen girmesen nasil cikar karanliklar aydinligaben 5 gun oldu içerdeyim.. Ben yokken girme kk yaa kıskanırımmm
senin çağırdığın konu yaktı canımızı bebem(cinsellikte şiddet konusu)tatlımm aynı gun mu ban yedik bizz
Yaradı yani mapusbnde iyim şukur.. Mapıs sonrası
Ben bu foruma girdiğim günden beri ellanazz'ımelle nazz sen kımdınn tanıyamadım benn
Evet sanirim ondan, benim profil fotomdan da beni boyle saniyorlar kesin, killi tuylu bi sey
Hahaha ay canim ben girmesem sen girmesen nasil cikar karanliklar aydinliga
Sen de akilli uslu dur geyik yapma bir daha
bnde iim şekerm.. Hayret sen bu saatte burda olmazdınıyıyım cnm sen nasılsınnn
ya yaa hiç sorma. Çok pis gaza geliorumEvet sanirim ondan, benim profil fotomdan da beni boyle saniyorlar kesin, killi tuylu bi sey
Hahaha ay canim ben girmesem sen girmesen nasil cikar karanliklar aydinliga
Sen de akilli uslu dur geyik yapma bir daha
sagol canım Allah ım gönlüne göre versin ederiz tabiBu arada cumaniz da mubarek olsun kizlar bana da hayirli, saglikli bir evlat icin dua ederseniz cok sevinirim.
selam millet..
aleyküm selam hoş geldinselam millet..
hoşbuldum. bir yandan alinazik yapıp bir yandan kkya bakıyorum.:)aleyküm selam hoş geldin
iyiyim. de sinirim biraz bozuk. sankim biraz kilo almışım. 2 gün bıraktım rejimi aldım kiloyu. ne abuk bünyem var yaSelam ne haber??
kolay gelsin eline sağlıkhoşbuldum. bir yandan alinazik yapıp bir yandan kkya bakıyorum.:)
teşekkürleer. patlıcanlar közlendi diye fırından çıkardım. ahada yarısı pişmiş. tekrar koydum. ben kim yemek yapmak kim:))kolay gelsin eline sağlık
iyiyim. de sinirim biraz bozuk. sankim biraz kilo almışım. 2 gün bıraktım rejimi aldım kiloyu. ne abuk bünyem var ya
kolay gelsin bende biyandan evişi bi yandan kk bakıyorum bagımlı gibi oldumhoşbuldum. bir yandan alinazik yapıp bir yandan kkya bakıyorum.:)