- 19 Haziran 2012
- 30.178
- 38.363
- 598
- 34
hapisane duvarına asmışlar bunu bir ara oranın kantinin de çalışmışsın diyolarAaa bi dönem dönercilik yapmıştım nerden buldun bu foto mu
O zamanlar köyden istanbula yeni gelmişim tabi,masum bir delüğanliyim ahhh ahhh ne günlerdiii nerden nereye
gidip piyango oynayayım o vakit uğuru kaçmadanAkşam pazariydi gülüm ucuza aldim zaten sen merak etmekiminin üzerine kuş mıçmıştı yıkamasaydin sakin uğur o hatta kuş mıçana ugurundan ötürü 1 lira fazla verdim
Hee doğru demişler. kapkaç yaparken yakalanip mapusa düşmüştüm dehapisane duvarına asmışlar bunu bir ara oranın kantinin de çalışmışsın diyolar
Bencedeee eger büyük ikramiye çıkarsa ortagiz temem migidip piyango oynayayım o vakit uğuru kaçmadan
tamam yüzde 10 veririm sana sözHee doğru demişler. kapkaç yaparken yakalanip mapusa düşmüştüm de
Bencedeee eger büyük ikramiye çıkarsa ortagiz temem mi
ne çalışması ya tostlara kaşar koyuyorum diye margarin sürer kandırırmış milleti sucuk diyede eşşek sucuğu koyuyormuş.atmışlar kantinden bunu harbi giremez yazıyordu kantinin duvarındahapisane duvarına asmışlar bunu bir ara oranın kantinin de çalışmışsın diyolar
Yüzde 10 mufifty fifty
görmüyon mu döner diye martı eti satıyor bu martıyla hatıra fotosu varne çalışması ya tostlara kaşar koyuyorum diye margarin sürer kandırırmış milleti sucuk diyede eşşek sucuğu koyuyormuş.atmışlar kantinden bunu harbi giremez yazıyordu kantinin duvarında
Günyadın geldin mi yuppigörmüyon mu döner diye martı eti satıyor bu martıyla hatıra fotosu var
evet sonunda geldimGünyadın geldin mi yuppi
martılarda konuşmuyormuş artık.simit atıyorum diye çöpün kenarındaki bayat ekmekleri toplar atarmış zalımın kızıgörmüyon mu döner diye martı eti satıyor bu martıyla hatıra fotosu var
Çok şükür.çok üzüldüm.buralar karikatürsüz kaldı.aman bir daha banlanma ya.iyyim aynı sen nasılsın[/QUOTE][QUOmis1990, post: 42263520, member: 392825"]evet sonunda geldim
nasılsın görüşmeyeli
kafamda deli sorular
sağol çürüdüm mapus damlarında geldimÇok şükür.çok üzüldüm.buralar karikatürsüz kaldı.aman bir daha banlanma ya.iyyim aynı sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?