- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.765
- 198
Korkuyorum bişey almaya yaKız 24 numara ha deyince bulunmuyor,26 numara aldik mecburen lap lap gidiyor
Istanbuldayım canım. Valla var, bende bu seneye kadar inanmazdım girmedimde,dün mesela su hafif bulaniktı temizlik günü olmamasına rağmen,kapatip temizlediler. Çok dikkat ediliyor ,zaten öyle olmasa kızımı sokmam asla.Kiz sen hangi sitedesin istanbulda misin? Var mi oyle hijyen delisi siteler?
Kocamı öptürmüyor yanağından yaEyvah kıskandı tabi,sen terlik alırsında kızına nasıl almazsın oda tribini atar tabiönce hanımefendilere alınacak ilk şart budur.Sonra kendine alacaksın,yoksa olası facialara hazır olman lazım.
Bunlar en iyi zamanlarınız birza daha büyüsünler o zaman dehşet oluyorlar,bizzat yaşadığım için biliyorum.
Şu anda 26 yaşında kızım arada lafını sokar hala
Burada siz anne babaya çok iş düşüyor,söylenecek söz ve hareketlere çok dikkat etmek gerekiyor..
Bu arada aile büyüklerinede iş düşüyor tabi,şimdi eve gelen bir bebeğede ilgi olacak,kızını çok iyi kontrol etmeye bakın sürekli gözlemleyin derim..
Kızımın arkadaşının yeğeni var 3 yaşında filan,yeni kardeşi oldu kıskanıyormuş ailesi psikoloğa götürüyor yani.
Çocuk bebek arabasına girmiş uyuyor yani..
Burada siz anne babaya çok iş düşüyor,söylenecek söz ve hareketlere çok dikkat etmek gerekiyor..
Bu arada aile büyüklerinede iş düşüyor tabi,şimdi eve gelen bir bebeğede ilgi olacak,kızını çok iyi kontrol etmeye bakın sürekli gözlemleyin derim..
Kızımın arkadaşının yeğeni var 3 yaşında filan,yeni kardeşi oldu kıskanıyormuş ailesi psikoloğa götürüyor yani.
Çocuk bebek arabasına girmiş uyuyor yani..
Zaten 1 hafta beceremedi yürumeyi onunla paytak paytakHaha benimki biraz geliskin 27 numara giyiyoruz o yuzden sorun olmuyor
Buyur canımkızlar bi araya girebilirmiyim?
Istanbuldayım canım. Valla var, bende bu seneye kadar inanmazdım girmedimde,dün mesela su hafif bulaniktı temizlik günü olmamasına rağmen,kapatip temizlediler. Çok dikkat ediliyor ,zaten öyle olmasa kızımı sokmam asla.
şimdi benim işyerinde aşırı boş vaktim var.Buyur canım
Kocamı öptürmüyor yanağından yaBenim babam beb opücem diyip yapısıyor Allah TwoPrincess ya yardım etsin valla.
kızlar bi araya girebilirmiyim?
Kesinlike oyle, gecen gun bir kac parca bisey aldim bebege tabi yaninda kizima da aldim begendigi birseyi hersey guzeldi derken eve geldik ben mutfakta biseyler yaparken bizimki bebegin kiyafetlerini giymeye calisiyorken yakaladim. Beni gorunce bisey yok anne sadece deniyorum bana olcak mi diye diyor
şimdi benim işyerinde aşırı boş vaktim var.
boş boş alışveriş sitelerinde geziyorum,
gerçi eylülde ders çalışmaya başlıyacağım ama
zamanımı nasıl değerlendireyim ya bana fikir verirmisiniz?
Ben olsam göze batmayacaksa kitap okurdum canım.şimdi benim işyerinde aşırı boş vaktim var.
İstediğin kitapları e book ya da pdf halinde okuyabilirsin bence.
kitap okuma işini akşam evde yapıyorum, elime alıp okusam doğru olmaz, pdf olarak da konsantre olamıyorum.Ben olsam göze batmayacaksa kitap okurdum canım.
kitap okuma işini akşam evde yapıyorum, elime alıp okusam doğru olmaz, pdf olarak da konsantre olamıyorum.
yani takılıyorum da yazık zamanım hep boşa gidiyor :) faydalı bişi yapayım diyorumBurda takil istene is cikartiyosun kendine benim mod is yoksa yan gel yat
abla elime alıp okumam doğru olmaz işyerinde,Kitap okuyabilirsin mesela ..
geliştircek ingilizcem yokkivoscreen sitesinde ingilizceni geliştir mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?