Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Kiz sen hangi sitedesin istanbulda misin? Var mi oyle hijyen delisi siteler?
Istanbuldayım canım. Valla var, bende bu seneye kadar inanmazdım girmedimde,dün mesela su hafif bulaniktı temizlik günü olmamasına rağmen,kapatip temizlediler. Çok dikkat ediliyor ,zaten öyle olmasa kızımı sokmam asla.

Kocamı öptürmüyor yanağından ya Benim babam beb opücem diyip yapısıyor Allah TwoPrincess ya yardım etsin valla.

Kesinlike oyle, gecen gun bir kac parca bisey aldim bebege tabi yaninda kizima da aldim begendigi birseyi hersey guzeldi derken eve geldik ben mutfakta biseyler yaparken bizimki bebegin kiyafetlerini giymeye calisiyorken yakaladim. Beni gorunce bisey yok anne sadece deniyorum bana olcak mi diye diyor

Biz seneye evi degistiricez suan arastirmadayiz, bir kac siteye baktim ama projeden tabi. kizkardesim bduzunde bir sitede oturuyor havuzu kullanamiyorlar o derece pis. Gorumceminki de ayni sekilde cocuklari enfeksiyon falan kapti. Bu soyledigim sitelerde oyle ucuz siteler degil evin fiyati 1 trilyona yakin. Sen boyle diyince cok hosuma gitti. Arastiriyorum bende bakalim neresi olacak.

Kocamı öptürmüyor yanağından ya Benim babam beb opücem diyip yapısıyor Allah TwoPrincess ya yardım etsin valla.

Bizimkide öyleydi kızlar bide paylaşmıyor babayı

kızlar bi araya girebilirmiyim?

Tabiki .

Bunlar ilk sinyaller işte,bebek gelsin daha ne maceraları olacak

İstediğin kitapları e book ya da pdf halinde okuyabilirsin bence.

Kitap okuyabilirsin mesela ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…