- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.765
- 198
Maşallah artık kardeşine ablalık yapacak.
tabi tabi kilo değil ödemdir oAslında ben sadece 1 tanesini çalıştırabileceğim şeyler yapmadım hep 2sini de aynı anda calıstırdım yuruyus bisiklet squat falan ama neden boyle oldu anlamadım ödem olabilir belki birinde
Haha suan tekini bu sekilde yakaladigim cok oluyor. Ama ikisi daha bicir olur tabi. Ben huniyi hazirladim zaten
Oyle olacak suan cok hevesli abla oldum ben diye dolaniyor ortalikta hava 1500ayni performansi kardesin doguncada bekliyorum diyorum
Hahaha olur valla,buzz gibi su akıyor duştan. Duş almadan girmiyoruz ya. Seni bağrımıza basarız sitecek zira geçen adamın birini linç ediyorlardı duşa girmeden havuza girmeye meyletti diyeBak girmedi diyorum,sadece meyletti
Haha suan tekini bu sekilde yakaladigim cok oluyor. Ama ikisi daha bicir olur tabi. Ben huniyi hazirladim zaten
Kızlar farklı işte,biraz biyisinler anneyi taklit ederler sonrada beğenmezler..
Herşeyine karışırlar,şimdiden hazırlı ol bence bunlara didişeceksiniz sonra.
tabi tabi kilo değil ödemdir o
O zamana hazirladigim guzel cevaplarim var ablazor valla kizlar cazgir oluyor.
Haklısın abla. Geçen gün kendime terlik aldım plaj için parmak arası. Kızıma almadım giyemez diye. Eve bir geldik aman Allahım' ama o terlik benimdi,benim terliğim yok ,ben ne giyeceğim şimdi'diye triplere girdi. Eşime dedim kendime bişey alamayacağım ben kızın canıma okuduKızlar farklı işte,biraz biyisinler anneyi taklit ederler sonrada beğenmezler..
Herşeyine karışırlar,şimdiden hazırlı ol bence bunlara didişeceksiniz sonra.
Yerim onu varyaişimdi havasını atacak tabi kardeşi eve gelice bakalım ne yapacak inşallah kıskançlık gibi durumları olmaz.
Tek bacagımdan mı kilo vermişim onu mu demek istiyon
Bizimki bildiģin nazi kampıHiii pis ben olsam ben de linç ederim zaten havuzlar cok sevsem de iğrenc geliyor bir de duşsuz girecek kıllı yaaa
Çok tatlı yaaa
Evelynn
Diyetinle alakalı bir şeyi merak ettim. Ne kadar daha sürecek? Ve diyet bittikten sonra normal yemek yemeye devam mı edeceksin?
Haklısın abla. Geçen gün kendime terlik aldım plaj için parmak arası. Kızıma almadım giyemez diye. Eve bir geldik aman Allahım' ama o terlik benimdi,benim terliğim yok ,ben ne giyeceğim şimdi'diye triplere girdi. Eşime dedim kendime bişey alamayacağım ben kızın canıma okuduBir gün sonra aradım buldumda parmak arası terlik sesi kesildi Daha bu yaşta böyleyse 10yıl sonrayı düşünemiyorum.
Bizimki bildiģin nazi kampıAyaklarıni bile kontrol ediyor görevli ayak havuzuna sokmadıysan diye
Kiz odemse bir igne sok bacagina sonsun sonra olc bize bildir
Bizimki bildiģin nazi kampıAyaklarıni bile kontrol ediyor görevli ayak havuzuna sokmadıysan diye
Korkuyorum bişey almaya yaAhaa aynisini birebir yasadim sans eseri pentiye girdim baktim kendi bulmus getirdi koydu kasaya aldik
Bonesiz giremiyoruz,güneş kremi bizdede yasak,sadece çocuklar kolluk,simit vs alabiliyor.balon mu ya keşke öyle olsa
Ay ne guzel işte. Çok canım çekti yaBizde bi ara havuzlu sitedeydik. Havuz gözlüğü dışında bir seyle giremiyorduk. Gunes kremi falan zaten yasak.
Siz havuz yatagı falan sokabiliyor musunuz?
Haklısın abla. Geçen gün kendime terlik aldım plaj için parmak arası. Kızıma almadım giyemez diye. Eve bir geldik aman Allahım' ama o terlik benimdi,benim terliğim yok ,ben ne giyeceğim şimdi'diye triplere girdi. Eşime dedim kendime bişey alamayacağım ben kızın canıma okuduBir gün sonra aradım buldumda parmak arası terlik sesi kesildi Daha bu yaşta böyleyse 10yıl sonrayı düşünemiyorum.
İnsallah olmaz bir kac kitap okudum ikinci cocukla alakali, nasil davranilmasi gerekiyor diye ama bakalim uygulamada nasil olacak? Cevremdekileri de tembihledim soyleyecekleri sozlere dikkat etmeleri konusunda. Kimisi senin pabucun damda laflari falan ediyordu sert bir dille uyardim. Gerekirse bu tarz insanlari evime kabul etmem. Cocugumun psikolojisi herkesden daha onemli cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?