Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Haha suan tekini bu sekilde yakaladigim cok oluyor. Ama ikisi daha bicir olur tabi. Ben huniyi hazirladim zaten

Kızlar farklı işte,biraz biyisinler anneyi taklit ederler sonrada beğenmezler..
Herşeyine karışırlar,şimdiden hazırlı ol bence bunlara didişeceksiniz sonra.

Oyle olacak suan cok hevesli abla oldum ben diye dolaniyor ortalikta hava 1500 ayni performansi kardesin doguncada bekliyorum diyorum

Yerim onu varyaişimdi havasını atacak tabi kardeşi eve gelice bakalım ne yapacak inşallah kıskançlık gibi durumları olmaz.

Hiii pis ben olsam ben de linç ederim zaten havuzlar cok sevsem de iğrenc geliyor bir de duşsuz girecek kıllı yaaa

Haha suan tekini bu sekilde yakaladigim cok oluyor. Ama ikisi daha bicir olur tabi. Ben huniyi hazirladim zaten

Çok tatlı yaaa

Evelynn
Diyetinle alakalı bir şeyi merak ettim. Ne kadar daha sürecek? Ve diyet bittikten sonra normal yemek yemeye devam mı edeceksin?

Kızlar farklı işte,biraz biyisinler anneyi taklit ederler sonrada beğenmezler..
Herşeyine karışırlar,şimdiden hazırlı ol bence bunlara didişeceksiniz sonra.
Haklısın abla. Geçen gün kendime terlik aldım plaj için parmak arası. Kızıma almadım giyemez diye. Eve bir geldik aman Allahım' ama o terlik benimdi,benim terliğim yok ,ben ne giyeceğim şimdi'diye triplere girdi. Eşime dedim kendime bişey alamayacağım ben kızın canıma okudu Bir gün sonra aradım buldumda parmak arası terlik sesi kesildi Daha bu yaşta böyleyse 10yıl sonrayı düşünemiyorum.

Yerim onu varyaişimdi havasını atacak tabi kardeşi eve gelice bakalım ne yapacak inşallah kıskançlık gibi durumları olmaz.

İnsallah olmaz bir kac kitap okudum ikinci cocukla alakali, nasil davranilmasi gerekiyor diye ama bakalim uygulamada nasil olacak? Cevremdekileri de tembihledim soyleyecekleri sozlere dikkat etmeleri konusunda. Kimisi senin pabucun damda laflari falan ediyordu sert bir dille uyardim. Gerekirse bu tarz insanlari evime kabul etmem. Cocugumun psikolojisi herkesden daha onemli cunku.

Evelynn
Diyetinle alakalı bir şeyi merak ettim. Ne kadar daha sürecek? Ve diyet bittikten sonra normal yemek yemeye devam mı edeceksin?

Bu diyet 4 evreden olusuyor aslında.
Ben daha 5 gunu bitirdim yarın ilk evresi bitecek bu evre ödem atma evresiydi.
Sonra seyir evresine gecicem ve istediğim kiloya gelene kadar devam edicem 3-4 ay.
Sonra diğer evresine geçicem verdiğim her kilo için 10 gun guclendirme yapcam 20kilo verdiysem 200 gun. Bu dönemde seyirdeki gibi olmasada hala dikkatli yiyorsun.
O 200 gun bitince de koruma evresi var. Artık normal yiyorsun ama haftada bir koruma yapıyorsun. Böylece kilo almıyorsun.

Yani neredeyse 1 senelik bir süreç. Vucut verdiğin kiloya adapte olmuş oluyor bu sure içinde.

Ahaa aynisini birebir yasadim sans eseri pentiye girdim baktim kendi bulmus getirdi koydu kasaya aldik

Kiz odemse bir igne sok bacagina sonsun sonra olc bize bildir

balon mu ya keşke öyle olsa

Bizimki bildiģin nazi kampı Ayaklarıni bile kontrol ediyor görevli ayak havuzuna sokmadıysan diye

Ay ne guzel işte. Çok canım çekti ya Bizde bi ara havuzlu sitedeydik. Havuz gözlüğü dışında bir seyle giremiyorduk. Gunes kremi falan zaten yasak.
Siz havuz yatagı falan sokabiliyor musunuz?

Bonesiz giremiyoruz,güneş kremi bizdede yasak,sadece çocuklar kolluk,simit vs alabiliyor.

Eyvah kıskandı tabi,sen terlik alırsında kızına nasıl almazsın oda tribini atar tabi önce hanımefendilere alınacak ilk şart budur.Sonra kendine alacaksın,yoksa olası facialara hazır olman lazım.
Bunlar en iyi zamanlarınız birza daha büyüsünler o zaman dehşet oluyorlar,bizzat yaşadığım için biliyorum.
Şu anda 26 yaşında kızım arada lafını sokar hala

Burada siz anne babaya çok iş düşüyor,söylenecek söz ve hareketlere çok dikkat etmek gerekiyor..
Bu arada aile büyüklerinede iş düşüyor tabi,şimdi eve gelen bir bebeğede ilgi olacak,kızını çok iyi kontrol etmeye bakın sürekli gözlemleyin derim..
Kızımın arkadaşının yeğeni var 3 yaşında filan,yeni kardeşi oldu kıskanıyormuş ailesi psikoloğa götürüyor yani.
Çocuk bebek arabasına girmiş uyuyor yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…